Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMahmut Görgen Touch The Sky ile Damga Vurmaya Geliyor

İlgili Postlar

Mahmut Görgen Touch The Sky ile Damga Vurmaya Geliyor

Son dönemin aranılan DJ’lerinden bir tanesi olan Mahmut Görgen Touch The Sky çalışması ile piyasayı sallamaya hazırlanıyor. Mahmut Görgen’in uzun süredir üzerinde çalıştığı Touch The Sky çalışması önümüzdeki döneme damga vurmaya hazırlanıyor.

Mahmut Görgen Touch The Sky çok yakında geliyor

Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerindeki partilerin aranılan isimlerinden bir tanesi olmayı başaran başarılı müzik yapımcısı ve DJ Mahmut Görgen’in yeni single çalışması ”Touch The Sky” 22 Eylül tarihinde dinleyicilerle buluşacak.

Mahmut Görgen Kimdir?

2017 senesinde İbrahim Karabulut’ın seslendirdiği “Kalbimin Sahibine” isimli single çalışmasıyla müzik dünyasına giriş yapan Görgen, yeni single çalışması ”Touch The Sky” ile müzikseverlerin beğenisini kazanmayı hedefliyor. Bu single çalışmasının Mix ve Masteringi de Mahmut Görgen imzası taşıyor.

Çalışmayla ilgili olarak hissettikleri sorulan Görgen; ”Bu çalışma için ciddi bir çalışma yaptım, uzun bir zamandır büyük bir titizlikle üzerinde çalışmalar yapıyorum. Müzik dünyasında hit olacak bir çalışma hazırladık. 22 Eylül tarihinde müzik severlere emanet olacak.”

Mahmut Görgen’in Touch The Sky videosu 22 Eylül’de yayınlaancak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler