Ana SayfaÜnlülerMahmut Görgen: 'Sabun Köpüğü mü Sandınız?"

İlgili Postlar

Mahmut Görgen: ‘Sabun Köpüğü mü Sandınız?”

Müzik sektöründe adından sıkça  söz ettiren genç aranjör / Dj Mahmut Görgen’den olay yaratan sözler geldi. Mahmut Görgen: ‘Sabun Köpüğü mü Sandınız?” İşte Detaylar..

Mahmut Görgen ile Dilşad Çatalcalı’dan Yepyeni Single ‘Ne Salaksın’

Mahmut Görgen: ‘Sabun Köpüğü mü Sandınız?”

Mahmut Görgen Kimdir? Son dönemin öne çıkan ve aranılan DJ’lerinden olan Mahmut Görgen, 8 ay gibi bir sürede 4 single çalışması çıkardı ve yenisini hazırladığını da duyurarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Konser ve partilerdeki başarılı canlı performanslarıyla aranan isimlerden biri haline gelen Görgen profesyonel albüm çalışmasına Kalbimin Sahibine isimli single çalışmasıyla başlamıştı. Mahmut Görgen: ‘Sabun Köpüğü mü Sandınız?” dedi.

Mahmut Görgen Kimdir?

“Amacım Müzik Sektöründe Sabun Köpüğü Olmak Değil”

Sen isimli single çalışmasını yeniden düzenleyerek müzik severlerle buluşturmayı planlayan Mahmut Görgen, klip çekimlerine kısa süre içinde başlayacaklarının sinyallerini vererek; ”müzik sektöründe yer almayı hedeflerken aranje ettiğim tüm şarkılarımı da herkese hitap eden bir tarzda müzik severlerle buluşturuyorum. Amacım müzik sektöründe Sabun Köpüğü olmak değil, uzun seneler boyunca pek çok projeye imza atmak” ifadelerine yer verdi.

Mahmut Görgen: “5 Single Çalışması Daha Geliyor”

Ünlü müzisyen Mahmut Görgen daha sonrasında ”2020 sonuna kadar en az 5 single çalışması daha çıkartacağım” şeklinde iddialı bir cümleyle de tüm dikkatleri üstünde toplamayı başardı.

Ünlü Dj Mahmut Görgen’i İsyan Ettirdiler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler