Ana SayfaDedikoduHande Erçel İle Çok Özel Uzun İlişki Sırları

İlgili Postlar

Hande Erçel İle Çok Özel Uzun İlişki Sırları

Son iki yıldır ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’la birlikte olan güzel oyuncu Hande Erçel, uzun süreli ilişkinin sırlarını paylaştı. Hande Erçel İle Çok Özel Uzun İlişki Sırlarının Detayları Haberimizde..

Murat Dalkılıç İle Hande Erçel Arasında Kıskançlık Krizi! Hande Erçel’i Bu Kadar Geren Olay Neydi?

Hande Erçel İle Çok Özel Uzun İlişki Sırları

FOX Tv kanalının yep yeni dizisi “Sen Çal Kapımı” ile televizyona dönmeye hazırlanan yetenekli oyuncu Hande Erçel, Instyle Dergisi’ne özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Hande Erçel’den Çok Özel Uzun İlişki Sırları Geldi.

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel: “Saygı Olmadan İlişki Yürümez”

Ortalama son iki yıldır ünlü popçu Murat Dalkılıç ile aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel, uzun ilişkinin sırlarını hayranları için paylaştı. Yetenekli oyuncu, konu hakkında  “İster sevgilinle, ister arkadaşınla bir ilişkinin uzun sürmesi için gereken en önemli şey birbirine duyduğun saygıyı korumaktır. Saygı olmadan ilişki yürümez” ifadelerini kullandı.

Murat Dalkılıç kimdir?

“Sevdiğim Beyin ‘Hayırlı Olsun’ Deme Şekli”

Diğer yandan oyuncular Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in başrollerini ortak olacağı “Sen Çal Kapımı” adlı dizinin çekimleri ise başladı. Hande Erçel, sevgilisi Murat Dalkılıç’ın hediye ettiği çiçekleri sosyal medya hesabından “Sevdiğim beyin ‘hayırlı olsun’ deme şekli” mesajıyla yayınladı.

Hande Erçel’in Evlilik Açıklaması

Son dönemlerde muhabirlerin “Hiç evliliği düşündünüz mü?” sorusuna Hande Erçel, “Kısmet her şey. Şu an öyle bir şey söz konusu değil. İkimiz de işimizde, gücümüzdeyiz. Bakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Hande Erçel’in Ablası Gamze Erçel’in Ev Pozuna Yorum Yağdı..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler