Ana SayfaÜnlülerLevent Yüksel'den tepkiler yüzünden ayrılan genç sevgilisi Lidya Özdemiroğlu, aşk acısıyla roman...

İlgili Postlar

Levent Yüksel’den tepkiler yüzünden ayrılan genç sevgilisi Lidya Özdemiroğlu, aşk acısıyla roman yazıyor!

Aralarındaki yaş farkı ile magazin dünyasının en çok konuştuğu çiftlerden biri olan Levent Yüksel ve Lidya Özdemiroğlu çifti, gelen tepkiler üzerine ilişkilerini noktalamışlardı. Lidya Özdemiroğlu, Levent Yüksel ile yaşadığı aşkı roman yapıyor. İşte detaylar…

Levent Yüksel ve 31 yaş küçük sevgilisi Lidya Özdemiroğlu ayrıldı!

Levent Yüksel ve Lidya Özdemiroğlu aşkı

Ünlü sanatçı Levent Yüksel ile yaşadığı aşkla adını duyuran Lidya Özdemiroğlu, uzun zamandır sessizliğe gömülmüştü. Levent Yüksel ve Lidya Özdemiroğlu, aralarındaki 31 yaş farka rağmen aşk yaşamaya başlamıştı. Aralarındaki yaş farkı ile eleştiri oklarının hedefi olmuşlardı. O dönem, magazin dünyasının en çok konuşulan ve yakından takip edilen çiftiydi. Levent Yüksel ve Lidya Özdemiroğlu, aralarındaki yaş farkı eleştirileri ile yıpranmış ve sonunda ilişkilerini noktalamışlardı.

Levent Yüksel kimdir?

Lidya Özdemiroğlu’nun inanılmaz değişimi

Levent Yüksel’den ayrıldıktan sonra ortalarda görünmeyen Lidya Özdemiroğlu, dün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Özdemiroğlu’nun çok değiştiği dikkat çekerken, bir kafede tek başına oturup bilgisayarı ile ilgileniyor olduğu görüldü.

Lidya Özdemiroğlu Kimdir?

Aşk acısı roman yazdırıyor

Kendisini görüntüleyen basın mensuplarını fark eden Lidya Özdemiroğlu, kısa bir sohbet gerçekleştirmeyi ihmal etmedi. Özdemiroğlu, çalışmalarından söz ederek “Hayatta yaşadığımız her şeyin ruhumuzun olgunlaşması için olduğunu anlatan, sevgiyi yücelttiğim bir roman yazıyorum.” dedi. Bilgi Üniversitesi İngilizce Karşılaştırmalı Edebiyat dördüncü sınıfta okuyan Lidya Özdemiroğlu’nu görenler, “Aşk acısı roman yazdırıyor.” yorumlarında bulundular.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler