Ana SayfaKimdirLidya Özdemiroğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Lidya Özdemiroğlu Kimdir?

Levent Yüksel’in kendisinden 22 yaş küçük olan eski sevgilisi Lidya Özdemiroğlu kimdir? Bir dönem aşkları ile magazin dünyasında gündem olan, aşk acısı ile roman yazacak olan Lidya Özdemiroğlu hakkında tüm detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Lidya Özdemiroğlu Kimdir?

Şuanda Bilgi Üniversitesi’nde okumaya devam eden Lidya Özdemiroğlu, 1995 yılında dünyaya geldi.  2016’da hayatını kaybeden besteci,söz yazarı ve müzisyen Attila Özdemiroğlu’nun 5. evliliğinden olan ikiz kızlarından biri olan Lidya Özdemiroğlu sanat camiasından birçok arkadaşa sahip.

Sanat ile ilgilenen Lidya Özdemiroğlu, sanat camiasının içerisinde ki birçok ünlü isim ile de arkadaş. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl sosyal medya hesaplarında şarkıcı Levent Yüksel’in sürekli fotoğrafını paylaşması ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bu paylaşımlardan sonra ikilinin ilişkileri ortaya çıkmış ve magazin dünyasında oldukça konuşulmuştu.

Lidya ile Levent Yüksel arasında 22 yaş bulunuyordu. Genç ismin annesi Hepgül hanım da Levent Yüksel’den 2 yaş küçüktü. Bu nedenle ikilinin ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İkili 14 Ocak 2018’de ayrıldıklarını açıklayarak herkesi şaşırtan bir karar olmuştu. Lidya Özdemiroğlu şu sıralar magazin gündeminde roman yazacak olması ile konuşuluyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler