Ana SayfaÜnlülerLerzan Mutlu, sonunda aşkı buldu!

İlgili Postlar

Lerzan Mutlu, sonunda aşkı buldu!

Sanat camiasının Diva’sı Bülent Ersoy, merhum sanatçı Oya Aydoğan ile polemik Lerzan Mutlu’yu tehdit ettiği iddiası ile iki yıla kadar hapis istemi ile yargılanıyordu. Dava sonuçlandı. Bülent Ersoy, davada 900 lira para cezasına çarptırılmıştı. Lerzan Mutlu bu haberlerle gündemde çok yer almıştı. Şimdi ise sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ile gündemde … İşte detaylar…

Lerzan Mutlu’ya ‘Ben adamın canlı yayınını basarım’ diyen Bülent Ersoy ceza aldı!

Lerzan Mutlu Barıştı…

Son dönemde ünlü şarkıcı hep gündemde. Gündemden düşmeyen şarkıcı son olarak Seda Sayan ile barışması çok konuşulmuştu. Mahkemelik olan Seda Sayan ve Lerzan Mutlu, İtalya’da karşılaştı ve olanlar oldu. İki ünlü isim, birbirlerini görünce her şeyi unutup barıştı. İlk barıştık pozu, Seda sayan’dan gelmişti. Gündemde epey yer alan konu, barış haberlerinin doğruluğu ile hayranlarını sevindirmişti. Bu olay sosyal medya üzerinden de çok konuşulmuştu.

Lerzan Mutlu Kimdir?

Lerzan Mutlu Sonunda Aradığı Aşkı Buldu…

Ve Lerzan Mutlu sonunda aşkı buldu. Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu aradığı aşka sonunda kavuştu. Instagram hesabından sevgilisiyle “el ele” tutuştukları bir fotoğrafı paylaşarak yeni bir ilişkiye başladığını ilan eden Lerzan Mutlu’ya sevenleri tarafından yüzlerce tebrik mesajı geldi. Yüzlerinin görünmediği fotoğraf sonrası, Mutlu’nun yeni sevgilisinin kim olduğu da merak konusu oldu. Ayrıca paylaştığı “el” fotoğrafında, aynı saatleri takmış olmaları da dikkatlerden kaçmadı. Lerzan Mutlu’nun sevgilisinin kim olduğu ise hayranları tarafından büyük bir merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler