Ana SayfaÜnlülerLerzan Mutlu'ya 'Ben adamın canlı yayınını basarım' diyen Bülent Ersoy ceza aldı!

İlgili Postlar

Lerzan Mutlu’ya ‘Ben adamın canlı yayınını basarım’ diyen Bülent Ersoy ceza aldı!

Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu için söylediği “Ben adamın canlı yayınını basarım” sözleri nedeni ile ceza aldı. Ersoy’a, ‘tehdit’ suçundan para cezasına çarptırıldı. Detaylar haberimizde…

Lerzan Mutlu: Bana bak Bülent Ersoy!

Sanat camiasının Diva’sı Bülent Ersoy, merhum sanatçı Oya Aydoğan ile polemik Lerzan Mutlu’yu tehdit ettiği iddiası ile iki yıla kadar hapis istemi ile yargılanıyordu. Dava sonuçlandı. Bülent Ersoy, davada 900 lira para cezasına çarptırıldı.

Bülent Ersoy kimdir?

Lerzan Mutlu ve Bülent Ersoy’un İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davasının duruşmasına, sanık Bülent Ersoy ve şikayetçi Lerzan Mutlu katılmadı. Tarafların avukatları duruşmada hazır bulundu. Lerzan Mutlu’nun avukatı Hızır Barbaros Bursalıoğlu, duruşmada söz aldı ve “Bülent Ersoy’un cezalandırılmasını talep ediyorum. Dava açıldığı zaman Bülent Ersoy ‘ben böyle bir şey demek istememiştim’ demişti. Duruşmaya kadar hiçbir şey yapmamıştır. Dava dosyası uzlaşmaya gittiğinde ise uzlaşmak istemediğini belirtmiştir. Sanığın caydırıcı bir cezayla cezalandırılmasını istiyoruz. Zira yargılama aşamasında da pişmanlık sergilememiştir.” diye konuştu.

Lerzan Mutlu kimdir?

Bülent Ersoy’un avukatı Aydın Kuban da, “Müşteki vekili müvekkilimizin caydırıcı bir cezayla cezalandırılmasını istemektedir. Ancak müvekkilimin ünlü bir sanatçı olması aleyhine bir değerlendirme nedeni olamaz. ‘Tehdit’ suçunun yasal unsurları oluşmadığından beraatine karar verilmesini talep ediyoruz. dedi.

Bülent Ersoy’a para cezası

Mahkeme kararını açıkladı ve sanık Bülent Ersoy’u tehdit suçundan 30 gün adli para cezasına çarptırdı. Ardından,  Bülent Ersoy’un duruşmadaki iyi halini göz önüne alarak cezayı 18 gün adli para cezasına indirdi. Cezanın günlüğünün 50 liradan hesaplanmasına karar verilerek 900 lira para cezası verildi.

Bülent Ersoy ve Lerzan Mutlu neden mahkemelik oldu?

Oya Aydoğan’ı kaldırıldığı hastaneye ziyarete giden Bülent Ersoy, “Hastanede Lerzan Mutlu’ya kızmışsınız doğru mu?” şeklindeki soruya, “Evet Oya’nın kalbini kırmış. Ona sinsi demiş. Oya hiç sinsi bir insan değildir. Böyle dolaylı yönden laf çarpmalar hiç güzel değil. Hiç yakıştıramadım. Oya içine atan bir kızdır. Ona cevap verebilirdi ama vermemiş. Çok terbiyelidir. Çok kızgın ve sinirliyim. O haddini çok aşıyor. O çocuk adına çok sinirliyim. Sen kime sesini yükseltiyorsun be. Oya o kadar çok içine atan bir kız ki sana cevap bile veremez. Ben adamın canlı yayını basarım.” diye yanıt vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler