Ana SayfaÜnlüler4. eşinden yeni boşanan Nez, 5. kez evlilik yolunda!

İlgili Postlar

4. eşinden yeni boşanan Nez, 5. kez evlilik yolunda!

Geçtiğimiz Şubat ayında oyuncu eşi Eylem Server Ünüvar ile boşanan şarkıcı Nez, beşinci defa evlilik yolunda. Dördüncü eşinden yeni boşanan Nez, yeni sevgilisi ile birlikte ilk kez görüntülendi. Nez, evlilik sinyali verdi. İşte detaylar…

Bir ay önce üçüncü kocasından boşanan şarkıcı Nez, yeni aşka yelken açtı!

Dördüncü eşinden yeni boşandı

Aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü yakalayamayan ünlü şarkıcı Nez, geçtiğimiz Şubat ayında oyuncu Eylem Server Ünüvar ile yaptığı dördüncü evliliğini noktalamıştı. Henüz boşanalı bir aydan biraz fazla olan Nez, yeni sevgilisi ile birlikte ilk kez görüntülendi. Nez, müzisyen Emre Akım ile aşk yaşamaya başladı.

Nez kimdir?

Nez, beşinci kez evlilik yolunda

Yeni sevgilisi Emre Akım ile birlikte önceki gün Nişantaşı’nda düzenlenen bir etkinliğe katılan şarkıcı Nez, habercilerin “Dört kez evlenip boşandınız, beşinci evlilik olur mu?” sorusuna, “Gencim, güzelim ve sağlıklıyım. Bu işler kısmet işi, hayırlısı.” şeklinde yanıt verdi. Nez, beşinci evliliğe yeşil ışık yaktı.

Evliliklerim kimseye batmasın

Ünlü şarkıcı Nez, daha önceden yaptığı bir açıklamada evlilik sayısını eleştirenlere “Evliliklerim kimseye batmasın.” diye yanıt vermişti.

Nez’den boşanma açıklaması

Dördüncü eşi Eylem Server Ünüvar ile boşandığını sosyal medya hesabından duyuran şarkıcı Nez, “Evet bugün boşandım. Evlilik kurumu saygı duyulması gerekir. Bu boşanmanın altında gerçekten bir şey yok. Evlendikten sonra Londra’ya taşınmıştım. Ama ben 10 ay önce geri döndüm ve boşanma süreci bu sürede başlamıştı. 10 aydır ayrıyız o Londra’daydı. Anlaşamayınca davayı açtım ve böyle öncesinde arkadaş olup boşanma olunca iki medeni insan gibi anlaşıyorsunuz. Görüyoruz neler oluyor ülkede. Biz karşılıklı olarak anlaştık ve dost kaldık.” diye bir açıklama metni yayınlamıştı.

Nez, yeni bir aşka yelken açtı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler