Ana SayfaÜnlülerDursun Ali Sarıoğlu'na büyük vefasızlık! Sanatçılar cenazeye katılmadıl!

İlgili Postlar

Dursun Ali Sarıoğlu’na büyük vefasızlık! Sanatçılar cenazeye katılmadıl!

Dün hayatını kaybeden usta sanatçı Dursun Ali Sarıoğlu, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Sarıoğlu’na sanat camiasından büyük vefasızlık. Cenazeye sanat dünyasından katılım yok denecek kadar azdı. Detaylar haberimizde…

Dursun Ali Sarıoğlu kimdir?

Dursun Ali Sarıoğlu, 81 yaşında hayatını kaybetti

Usta sanatçı Dursun Ali Sarıoğlu, dün hayatını kaybetti. Özellikle Karadeniz tiplemeleri ile hafızalarda yer edinen Sarıoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucunda hayata gözlerini yumdu. 81 yaşında yaşamını yitiren Dursun Ali Sarıoğlu, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Usta sanatçı son yolculuğuna uğurlandı

Dursun Ali Sarıoğlu’nun cenazesi, Üsküdar’daki Şakirin Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ihlamur Kuyu Mezarlığı’na götürüldü ve defnedildi.

Dursun Ali Sarıoğlu’na büyük vefasızlık

Yıllarca sanat dünyasında büyük çalışmalara imza atmış olan Dursun Ali Sarıoğlu’nun cenaze törenine sanat camiasından katılım çok azdı. Bu durum, usta sanatçıya karşı büyük vefasızlık olarak değerlendirildi.

Çok büyük bir oyuncuydu, ama değeri bilinmiyordu

Dursun Ali Sarıoğlu’nun eşi Elif Sarıoğlu taziyeleri kabul ederken, “Çok üzülüyorum. Dünyanın en iyi insanlarından biriydi. Çok büyük bir oyuncuydu. Ama değeri bilinmiyordu. Uzun süredir hastaydı. Ben bakıyordum.” diye konuştu ve sanatçıya karşı yapılan vefasızlık hakkında dert yandı.

Çok değerli bir oyuncu, çok iyi bir insandı

Dursun Ali Sarıoğlu ile uzun zaman aynı dizide rol alan Yıldız Kaplan, cenazede hazır bulunurken “Üzgünüz tabii ki. Koca bir çınarımız daha gitti. Dursun Abi çok değerli bir oyuncuydu. Ve çok iyi bir insandı. Dört buçuk sene biz ‘Tatlı Kaçıklar’da beraber oynadık. Onun dışında da ara ara görüşürdük. Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun.” diye konuştu.

Nur içinde yatsın diyorum, keşke yaşadığı dönemde değeri bilinseydi

Duygularını ifade eden bir diğer isim ünlü tiyatro oyuncusu Selahattin Taşdöğen de, “Hepimizin başı sağ olsun. Çok değerli bir sanatçıydı, ağabeyimizdi. Çok beraber projelerde yer aldık, beraber çalıştık. Hakikaten ustaydı. Tiyatroyu çok iyi bilen bir adamdı. Nur içinde yatsın diyorum. Keşke yaşadığı dönemde değeri bilinseydi.” dedi.

Usta oyuncu Dursun Ali Sarıoğlu, dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler