Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncuya, Dişlerini Kırana Kadar 'Öpme' Dayağı!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncuya, Dişlerini Kırana Kadar ‘Öpme’ Dayağı!

Oyuncu Serhan Süsler; bir eğlence mekanında, eşinin yanında darp edildi. Başarılı oyuncu, eşiyle birlikte gittiği bir eğlence mekanında, başka bir müşteri tarafından darp edildi. Şikayetçi olunan darpçının, ifadesinde; “Sarhoş halde sarılarak beni öpmeye çalıştı, iterken oldu” dediği ortaya çıktı.

Darp edilen oyuncunun dişleri kırıldı, dudağı patladı!

İstanbul Kuruçeşme’de, bir mekana eşiyle eğlenmek için giden oyuncu Serhan Süsler’in, Halil D. adlı müşteri tarafından darp edilmesi sonucunda; “dişlerinin kırıldığı, dudağının patladığı ve ayaklarından yaralandığı” ve de uzun bir süre yürümekte güçlük çektiği öğrenildi.

Yaşadığı olay nedeniyle, Polis Merkezi’ne başvuran Süsler, Halil D.’den şikâyetçi oldu. İddialara göre; oyuncu Süsler’in mekanda, gecenin ilerleyen saatlerinde yan masada oturan Halil D. ile tartışma yaşadığı ve zanlının tartışma sırasında, ünlü oyuncuya saldırarak yumruk attığı ifade edildi.

Serhan Süsler Kimdir?

“Sarhoşken beni öpmeye çalıştı!”

Şikayetçi olunan zanlı hakkında yürütülen soruşturmada, Halil D.’nin ifadesine de başvuruldu. Halil D. yaşanan olayı doğruladı ve “Serhan Süsler’in sarhoş bir vaziyette kendisine yaslandığını ve sarılarak öpmeye çalıştığını” iddia etti.

Darpçıdan diğer şok açıklama: “bilerek yapmadım”!

Halil D. ünlü oyuncuyu, kendisinden ayırmak için eliyle ittiğini beyan etti. Darpçı genç adam, “Bileğim dudağına denk gelmiş olabilir. Bilerek kendisini yaralamadım. Olaydan sonra kendisiyle konuştum ve talihsiz bir durum yaşadığımızı söyledik. Karşılıklı anlaştık. Şikâyetin nedenini anlayamadım” dedi.

Dava, Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek

Oyuncu Serhan Süsler’i kasten yaralayan Halil D. hakkında süren soruşturma sonrasında, iddianame düzenlendi. İddianamede, Süsler için Adli Tıp Kurumu’ndan alınan darp raporuna yer verildi. İkili arasında uzlaşmanın sağlanamadığı kaydedilirken, Asliye Ceza Mahkemesinde davanın görüleceği bildirildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler