Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy'un Son Sağlık Durumu...

İlgili Postlar

Bülent Ersoy’un Son Sağlık Durumu…

Usta sanatçı Bülent Ersoy’un son sağlık durumu hakkında duyuru yapıldı. Hafta sonu rahatsızlanan sanat dünyasının Divası Ersoy’un, doktorları basın açıklaması yaptı. Geçtiğimiz günlerde; Ersoy’un rahatsızlığı hakkında, basında yer alan söylentilerin yalan olduğu ortaya çıktı. Yapılan açıklamaya göre Ersoy’un üriner sistem enfeksiyonu (idrar yolu iltihabı) geçirdiği ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Diğer iddialar için ise detaylar haberimizde…

4 gün önce; bulantı, baş dönmesi ve halsizlik şikayetiyle, İstanbul Cerrahi Hastanesine kaldırılan Bülent Ersoy’un, son sağlık durumu hakkında Doç. Dr. Ahmet Nuray Turhan, açıklamasında; “Yaptığımız testler sonucunda Üriner Enfeksiyon (İdrar Yolları İltihabı) tespit ettik ve tedavisine başladık. Bülent Hanım’ın genel durumunu gayet iyi durumda” ifadelerini kullandı.

Bülent Ersoy’dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı!

Bülent Ersoy kimdir?

Bülent Ersoy, Popstar 2018’in Yeni Bölümünde Yer Alacak mı?

Domuz gribi iddiaları yalan! Tek böbreği var, onda da taş ve enfeksiyon olunca…

Doç. Dr. Turhan’ın yaptığı diğer açıklamalarda, Ersoy için yapılan testlerde, herhangi bir grip bulgusuna rastlanılmadığı belirtildi. Doç. Dr. Turhan, “Bütün problemi idrar yolu enfeksiyonudur. Bülent hanım tek böbreği ile hayatını sürdürüyor. O böbrekte aynı zamanda taşta mevcut. Böbreği korumak için ciddi tedaviler yapmak gerekir. Çünkü altında yatan birde idrar yolu enfeksiyonu var. Bu nedenle hastaneye yatırdık ve tedavilerini tamamlamak üzereyiz” dedi.

Son Dakika:Bülent Ersoy Yoğun Bakımda! 1 Ay Sahneye Çıkamayacak

Bülent Ersoy ne zaman taburcu olacak?

Türk müziğinin güçlü sesi Bülent Ersoy’un ne zaman taburcu olacağı hakkında sorulan soruya ise “Bu konuda şu an net bir bilginin olmadığı” söylendi.

Diğer iddia: “Herhangi bir hasta başka bir kata transfer edilmedi”

Doç. Dr. Turhan, basında yer alan haberlerde; “Bülent hanımın katındaki tüm hastaların başka kata alındığı ve katın boşaltıldığı” iddialarının tamamen asılsız olduğunu belirtti. Turhan, “Herhangi bir hasta başka bir kata transfer edilmedi. Bülent hanımın üzüldüğü bir konu olduğunu hastane katındaki hastaların diğer katlara transferi ile ilgili basında haberler çıktı. Böyle bir şey söz konusu değil. Bülent Hanım kendi VİP katımıza alındı ve orada tedavisi sürdürülüyor” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler