Ana SayfaDizilerBülent Ersoy, Popstar 2018'in Yeni Bölümünde Yer Alacak mı?

İlgili Postlar

Bülent Ersoy, Popstar 2018’in Yeni Bölümünde Yer Alacak mı?

Bülent Ersoy, jüri üyeliğini yaptığı Popstar 2018’in yeni bölümünde ekranlarda olacak mı? Merak edildi. Türk sanat müziğinin Diva’sı Ersoy; bilindiği üzere, geçtiğimiz gün ağır grip teşhisiyle hastaneye kaldırılmıştı. Bu nedenle, önümüzdeki Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan Popstar yarışmasında bulunup bulunmayacağı, hayranları ve program takipçileri tarafından en çok merak edilen mevzu oldu.

Bülent Ersoy’dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı!

Uzun yıllardan sonra 14 Mart Çarşamba akşamı, Kanal D’de yeniden yayın hayatına başlayan Popstar 2018, tüm hızıyla devam ediyor. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Osmantan Erkır’ın yaptığı yarışma, her hafta birbirinden güçlü sesteki yarışmacıları ağırlamaya devam ediyor.

Son Dakika:Bülent Ersoy Yoğun Bakımda! 1 Ay Sahneye Çıkamayacak

Ekranların fenomeni olan yarışmanın fenomen jürisi Bülent Ersoy; önceki gün, ağır grip teşhisiyle İstanbul Cerrahi Hastanesi’ne kaldırıldı. Diva’nın, tüm hayranları ve sevenleri çarşamba günü yayınlanan programına kadar toparlanmasını umut ederken, sanatçı Ersoy’un durumuyla ilgili olarak sunucu Osmantan Erkır açıklama yaptı.

Bülent Ersoy kimdir?

Ersoy’la ilgili kararı doktoru verecek!

Program sunucusu ve yapımcısı Osmantan Erkır, Bülent Ersoy’un durumuyla ilgili olarak “Yayında bizimle olmasını ümit ediyoruz. Doktoru önümüzdeki günlerde kararını verecek” dedi.

Türk müziğinin usta sanatçısı Ersoy’un, 4 Nisan çarşamba akşamı yayınlanacak olan Popstar 2018’de yer alıp almayacağı ise halen belirsizliğini koruyor ve merak ediliyor. Popstar 2018 her Çarşamba, yeni bölümleriyle saat 20.00’de canlı yayınla Kanal D’de.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler