Ana SayfaDizilerYasak Elma 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yakınlaşma Şaşırtacak…

İlgili Postlar

Yasak Elma 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yakınlaşma Şaşırtacak…

Zorlu rakipleri ‘Çukur’ ve ‘Söz’e rağmen tutunabilen ‘Yasak Elma’nın 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece ve Onur Tuna’nın yer aldığı Yasak Elma bu akşam 3. Bölümüyle FOX TV’de izleyiciyle buluşacak…

Yasak Elma son bölüm izleyiciyi ekran başına kilitledi. Kemal’in eve gelmesi aile de hiç hoş karşılanmaz ve herkesi tedirgin eder. Bu durumdan en çok rahatsızlık duyan Kemal’in kızı Zeynep’tir.

Yasak Elma 3. Bölümde İzleyiciyi Neler Bekliyor?

Zeynep ,Kemal’e karşı tuhaf bir şeyler hissederken gerçek ortaya çıkar. Kemal diye bildikleri kişi aslında doğaüstü bir transformasyon gücü olan Burak’tır. Karşılaştıkları bu yeni çocuk aile içinde büyük bir karışıklığa neden olur. Mehmet’ Burak’ın evden gitmesini istemektedir. Herkesin aklında ise tek bir soru, bu çocuk kimdir ve asıl amacı nedir? Evdeki herkes bu yeni çocuğun varlığından rahatsızken, Sevgi için bambaşka bir anlamı vardır. Çünkü Burak, Sevgi’nin kızı Derya’nın olduğu yerden gelmektedir.. Düşünülmesi gereken bir konu daha vardır, Burak, kötü adam Kuzgun tarafından yollanmıştır ve etkisi altındadır.. Dokunduğu her insanın şeklini alan Burak, ailenin yeni bir üyesi mi olacaktır yoksa aileyi ele mi verecek? Yayınlanan ilk fragmanda, Ender ve Halit arasındaki diyalog merak uyandırırken; 2. fragmanda Alihan – Zeynep ikilisinin romantik anları dikkat çekti.

Yasak Elma Konusu

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizide; Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler.

Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

Yasak Elma 3. Bölüm Fragman

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler