Ana SayfaÜnlülerLerzan Mutlu: Bana bak Bülent Ersoy!

İlgili Postlar

Lerzan Mutlu: Bana bak Bülent Ersoy!

Bülent Ersoy ve Lerzan Mutlu kavgası gitgide büyürken, Lerzan Mutlu’dan ortalığı daha da kızdıracak bir açıklama geldi. Mutlu, “Sesimle döver, bilgimle gömerim.” diyen Bülent Ersoy’a sosyal medya hesabından ateş açtı. Detaylar haberimizde…

[affiliate_news id=”15514″]

Bülent Ersoy ve Lerzan Mutlu kavgasında son gelişme

Lerzan Mutlu ve Bülent Ersoy arasındaki kavga günden güne büyüyor. Lerzan Mutlu, son olarak “Sesimle döver, bilgimle gömerim.” diyen Bülent Ersoy’a “Bana bak Bülent Ersoy, kendine gel! Seni saygımla dövüp, haddimle gömmek isterdim ama sana saygı duymuyorum! Unutma maç 90 dakika ve biz daha ilk yarıdayız!” dedi.

[affiliate_news id=”1255″]

İşte Lerzan Mutlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı Bülent Ersoy’u çok kızdıracak o açıklaması:

Bana bak Bülent Ersoy, kendine gel!

Günlerdir devam eden bu yakışıksız konuşmalarını hayretle izlemekteyim!!!

Tabi ki sesinle döversin İbrahim Tatlıses de beni sesiyle döver Pavarotti de!!!!

Yalnız biri sana bağırarak şarkı söylemenin, güzel söylemek anlamına gelmediğini, zevklerin göreceli olduğunu umarım hatırlatır.

Konservatuarlı olarak, en azından bir dinleyici olarak, tarzıma hiç hitap etmediğini söylemek isterim. Artı seninle, sanatınla ilgili eleştiri yapacak bir durumda olmadığımı 30 senelik sanat hayatını eleştirebilecek yaşta, bilgide ve tecrübede olmadığımı sana hatırlatırım.

[affiliate_news id=”3790″]

Hiçbir zaman haddini aşıp sanatınla ilgili tek bir kelime etmemiş birine, konuyu nasıl buraya getirip haddini aştın bunu da bilmiyorum.

Senin çıktığın gazinolarda ben çocukluğumdan beri müşteri olarak gitmeye alıştığım için çıkmak için de hiç çaba sarf etmedim. Benim ilgi alanım hep televizyon oldu, emin ol istesem çok alasını yaparım!!! Seni Saygımla dövüp haddimle gömmek isterdim ama!!!

Sana saygı duymuyorum.

Kızın yaşındaki bir kadına gol yedide ondan böyle demene sana şu sözlerimle cevap veriyorum, “Unutma maç 90 dakika daha ilk yarıdayız!!!”

Selametle!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler