Ana SayfaDedikoduGökçe Bahadır'dan Mert Fırat Açıklaması

İlgili Postlar

Gökçe Bahadır’dan Mert Fırat Açıklaması

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başarılı oyuncuları Mert Fırat ve Gökçe Bahadır için dedikodular dur durak bilmiyor. Haklarında sürekli aşk dedikoduları çıkan ikiliden Gökçe Bahadır açıklama yaptı. Peki, güzel oyuncu Gökçe Bahadır ne dedi? Mert Fırat ile aşk yaşıyor mu? Sorunun cevabı haberimizde…

Gökçe Bahadır’dan Mert Fırat Açıklaması

Mert Fırat Kimdir?

Star TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Ufak Tefek Cinayetler’de Serhan ve Oya karakterlerine hayat veren Mert Fırat ve Gökçe Bahadır hakkında bomba bir iddia ortaya atılmıştı. Dizide senaryo gereği birbirine aşık olan çiftin, gerçek hayatta da yakınlaştığı çıkan dedikodular arasındaydı. Her görüldüğü yerde bu soru ile karşılaşan ikiliden tek tek açıklama geliyor.

Bilindiği üzere konuyla alakalı ilk açıklama yakışıklı oyuncu Mert Fırat’tan gelmişti. Mert Fırat çıkan dedikodu ile alakalı,”Gökçe ile hiç bir ilişkim olmadı. Biz sadece rol arkadaşıyız. Sosyal medyada bir takip etme bile haber oluyor artık.” açıklamasını yapmıştı. Mert Fırat’tan sonra Gökçe Bahadır’da kendi adına bir açıklama yaptı.

Gökçe Bahadır Kimdir?

Çıkan dedikodulara bir cevapta Gökçe Bahadır’dan geldi. Güzel oyuncu konu ile alakalı, “Mert’e yakıştırmaları gayet normal. Dizilerdeki çiftleri genelde birbirine yakıştırıyorlar. Fakat şu an hayatımda kimse yok” yanıtını verdi.

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncu Kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler