Ana SayfaDünyaLady Gaga iç çamaşırını gösteren dantelli elbisesiyle New York sokaklarında

İlgili Postlar

Lady Gaga iç çamaşırını gösteren dantelli elbisesiyle New York sokaklarında

İddialı kıyafetleri ile cömert bir şekilde pozlar vermekten sakınmayan Lady Gaga iç çamaşırını gösteren kıyafetleri ile New York sokaklarında görüntülendi.

Müzikleri ile milyonları peşinden sürüklemeyi başaran ve dünya starı olmayı başaran Lady Gaga, giyimiyle yine gündemde. Dekolteli, açık kıyafetleri ile bugüne kadar gündemden düşmeyen ünlü isim tercih ettiği kıyafetiyle iç çamaşırlarına kadar görüntülendi. Açık dantelli kıyafeti ünlü ismin giydiği iç çamaşırlarını olduğu gibi açığa çıkarırken, New York’ta büyük bir ilgi gören şarkıcı hayranlarına imza dağıtmayı ihmal etmedi.

Lady Gaga Super Bowl’da esti

Lady Gaga ve özgür ruhu

32 yaşındaki sanatçı bugüne kadar yaptığı açıklamalarda “Özgür bir ruhu” olduğuna vurgu yaparken giydiği kıyafetle de bu açıklamalarını bir kez daha destekledi. New York’taki Electric Lady Studios’a giden ünlü isim yol boyunca ilgi odağı oldu. Kıyafetini siyah bir çanta ve güneş gözlüğü ile destekleyen Lady Gaga, tercih ettiği küpeleriyle de modayı takip ettiğini gösterdi. Lady Gaga’nın kıyafeti ise şöyle;

Hastalığa yakalanmıştı!

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde bir hastalığa yakalanması nedeniyle sahnelerden uzak kalacağı haberleri ile gündeme gelmişti.

Lady Gaga hastalığa yakalandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler