Ana SayfaÜnlülerSuper Bowl'da Lady Gaga Rüzgarı

İlgili Postlar

Super Bowl’da Lady Gaga Rüzgarı

SUPER BOWL’DA  LADY GAGA RÜZGARI

Amerikan Futbolu Ligi (NFL) finali Super Bowl’un Fox TV’de yayınlanan ve 2 milyar kişinin izlediği varsayılan canlı yayınına Lady Gaga damgasını vurdu ,başta Amerika olmak üzere tüm Dünyada ilgiyle izlenen maçın devre arasında sahne alan ünlü pop yıldızı  izleyenlere unutulmayacak bir show yaşattı. Bir çok insan Super Bowl’da Lady Gaga rüzgarı esti yorumları yaptı.

MUHTEŞEM SHOWUN ARKA PLANI

ABD’nin Teksas eyaletinin Houston şehrinde gerçekleşen maçta  devre arası showunda yer alan Lady Gaga, stada inerkan  adeta uçarcasına giriş yapması ve arkasına aldığı 300 Drone ile unutulmayacak bir gösteriye imza attı , teknoloji ve sanatın birleştirilidiği show da özel bir şirketinin hazırladığı 300 drone, yaklaşık iki saat süre gökyüzünde dolaşarak izleyicilere görsel şölen sundu .

Drone ekibinin lideri Natalie Cheung, “Hiç kimse bir dronun böylesine güzel bir şova böyle inanılmaz katkı verebileceğini düşünmemişti.” şeklinde yorum yaptı. Grup, dronlarla canlı gösterilerin yakın gelecekte mümkün olabileceğini söylüyor.Milyonlarca  kişiyi ekranlara kitleyen Lady Gaga ‘Born this way’, ‘Just Dance’, ‘Pokerface’ ve ‘Bad Romance’ gibi hit şarkılarını seslendirdi.

TRUMP GÖNDERMESİ

Seçimlerden önce sık sık Trump karşıtı söylemleriyle gündeme gelen sanatçı ABD’nin başkanı Donald Trump’a göndermede bulunmayı ihmal etmedi ,Gaga açılışta  “God bless America’ (Tanrı Amerika’yı korusun) sözleriyle başlayan şarkıyı tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı.Daha sonra ise Woodie Guthrie’in ‘This Land is Your Land’ (Bu Ülke Senin Ülken) şarkısıyla sahnesine devam eden snatçının şarkı seçimleri ile Trump yönetimine tepki olarak algılandı.

ÇİZGİ FİLML BENZETMELERİ

Lady Gaganın showu milyonlarca beğeni alırkan eleştirenlerde elbette vardı ,sosoyal medya üzerinden  insanlar Gaganın sahneye girişini üngü çizgifilm Suponge bob’dan bir sahneyle alıntı yaparak   paylaşımlarda bulundular .Super Bowl'da Lady Gaga rüzgarı

 

 

Birçok insanda Gaga ‘nın showunda havada süzülerek şarkı söylemesini ve dronlarla aydınlatma olayını ünlü çizgifilm The Simpsons’ın bir bölümünde ki konser sahnesine benzetti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler