Ana SayfaÜnlülerTuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay İlişki Mi Yaşıyor?

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay İlişki Mi Yaşıyor?

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Tuba Büyüküstün’ün yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Star TV’de başlayan Cesur Ve Güzel adlı dizide özellikle Kıvanç Tatlıtuğ ile birbirine oldukça yakıştırılan Tuba Büyüküstün’ün bugüne kadar çok fazla gündeme gelmeyen bir aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Gizli Aşk İbrahim Kutluay Mı?

Tuba Büyüküstün’ün İbrahim Kutluay ile yasak bir aşk yaşadığı ve bu konuda iki ismin de gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerine sürdürmeye çalıştığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde kuliste konuşulan bu konu bugün pek çok farklı haber portalında da yer alırken özellikle İbrahim Kutluay’ın eşi Demet Şener’den resmi olarak boşanmaması nedeniyle ilişkinin açıklanmak istenmediği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde görülen boşanma davasında hakim tarafından davanın ertelenmesi İbrahim Kutluay ile eşinin ayrılamamasına neden olurken 3 Mart günü yapılacak yeni duruşma ile birlikte boşanmanın resmen gerçekleşmesi bekleniyor. İbrahim Kutluay’ın mahkeme süreci boyunca herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması ve mahkemeden aleyhine bir karar verilmemesi adına bu ilişkiyi gizli tuttuğu öğrenirken özellikle iki ismin arkadaşları tarafından sızdırılan bilgiler ilişkiyi gözler önüne seriyor.

Eski Milli basketbolcu, Demet Şener ile olan evliliğinden bir çocuğa da sahip. 8 yaşındaki oğlu Ömer ile geçtiğimiz günlerde bir eğlence mekanında görülen basketbolcu, özellikle MEKANDAN ayrılırken gazetecilerin sorularını cevaplamak istemedi ve hızlı bir şekilde mekandan uzaklaştı. Gazetecilerin Tuba Büyüküstün ile yaşadığı yasak aşk sorularını yanıtsız bırakan İbrahim Kutluay, yaptığı bu hareket ile büyük soru işaretleri oluşturdu.

Eşlerinden boşanma aşamasında olan İbrahim Kutluay ve Tuba Büyüküstün bu ilişkinin daha da gündemde kalmasına neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler