Ana SayfaÜnlülerParamparça Dizisinde Neler Oluyor?

İlgili Postlar

Paramparça Dizisinde Neler Oluyor?

Erkan Petekkaya, Barış Falay ve Mine Tugay gibi önemli isimlerin rol aldığı Paramparça dizisinde olaylar giderek karışıyor. Özellikle Cansu yaşanan olaylar nedeniyle hayatına son vermek isterken yeni bölümde intihar etmeye kararı alması oldukça dikkat çekiyor.

Paramparça’da Hayatlar Karışıyor

Son dönemlerde karakterler arasında yaşanan ilişkiler giderek karışırken dizideki heyecan da oldukça artmış durumda. Yayınlandığı ilk günden itibaren yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başaran Paramparça’nın yeni yayınlanacak bölümü de yine oldukça hareketli geçecek.

Her pazartesi günü Star TV’de ekranlara gelen Paramparça’nın yeni bölümü 6 Şubat Pazartesi günü saat 20.00 itibariyle yine Star TV’de yayınlanacak. Bu açıdan kişiler yine bu akşam ekranlara gelecek yeni dizi bölümü ile birlikte Paramparça’daki olaylara şahit olma fırsatı elde edecek.

Peki, Yeni Bölümde Neler Olacak?

Harun ile düşman olarak uzun zamandan beri mücadele veren Cihan, bu konuda farklı kişilerle işbirliği yapmaktan çekinmez. Özellikle anlaşma yapıldıktan sonra kimin iyi, kimin kötü olduğu, kimin kimin yanında olduğu bilinmez ve ortalık giderek daha da karışır. Ozan ile Harun arasında yaşanan ilişkilerde ise Ozan’ın ilk defa baba demesi Harun’un özellikle çatışmada yaralandıktan sonra mutlu olmasını sağlar.

Harun’un başında duran Ozan, bir yardım ararken Harun aldığı yaralar nedeniyle de oldukça zorlu bir süreç yaşamaktadır. Cansu özellikle yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle zorlu bir süreçten geçerken Emre bebekten uzak kalması ve Deniz tarafından terk edilmesi nedeniyle yaşamak istemez ve intihar etmeye karar verir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler