Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey'le Şahika'yı...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey’le Şahika’yı Evinde Yakalıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 45. yeni bölümüyle 26 aralık cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kuzey, Gökçe’nin beyin kanaması geçirmesinden dolayı felç geçirdiğini herkese açıklar. Osman’a bir daha kimsenin kızını üzmesine izin vermeyeceğini söyler. Gökçe’nin yanına giden Osman, ondan yaptıkları için af diler. Şahika, Kuzey’e kafayı takar. Yıldız, iş görüşmesine giden Kuzey’e ulaşamayınca onu merak etmeye başlar. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Kuzey’le Şahika’yı birlikte yakalıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız Kuzey’le Şahika’yı Evinde Yakalıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45. bölüm 2. fragmanında; Kuzey, Yıldız’la birlikte yaşayacağı evi bitiriyor. Yıldız, evi çok beğeniyor, Ancak güzine soba istiyor. Kuzey, Yıldız’a çok güzel bir ortam ayarlıyor. Cevher’de, Şahika’nın orada olamasını sağlıyor. Yıldız, Kuzey’in yanına gidiyor. Orada Şahika’yı görünce şok oluyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45. bölüm 2. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 44. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzey, Yıldız’ı alıp baş başa kalmak için koydaki eve götürür. Ona elleriyle bir sofra hazırlar. Yıldız, Kuzey’le baş başa kalmamak için türlü bahaneler uydurur. Kuzey’in ısrar etmesi üzerine ona tokat atar. Kuzey, onu orada bırakıp ofisine gider. Yıldız, psikolojik yardım alır ve kalabalık korkusu olduğunu öğrenir. Bebek fobisini ise, bir bebekle vakit geçirerek aşabileceğini öğrenir.

Nahide ona, hemen bir arkadaşının bebeğinin yanına götürür. Yıldız, bebekle baş başa kalır. Bebeğin durmaması üzerine annesi Yıldız’dan onu parka götürüp gezdirmesini ister. Yıldız, parkta tartıştığı kadının arabasıyla bebeğin arabasını karıştırır. Arabanın içinde kediyi görünce doğruca gidip kadını bulup bebeğini alır. Ancak, kadının kedisi kaçmıştır.

Kuzey’in boşandığını duyan Şahika, ondan gemi almak için gelir. Cevher’den Kuzey’in yeniden evlendiğini öğrenince biraz bozulur ve ertesi gün görüşmek üzere ofisten ayrılır. Emine, Gökçe’yi yerde kanlar içinde yatarken bulur. Kuzey, hemen kızını alıp hastaneye yetiştirir. Gökçe, beyin kanaması geçirmiştir. Operasyondan sonra doktor Gökçe’yi muayene eder ve onun ayaklarını hissetmediğini anlar.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gökçe Felç Geçirince Osman Yaptıklarına Pişman Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler