Ana SayfaDedikoduKubilay Aka ve Beyza Güneş Davasında Flaş Gelişme

İlgili Postlar

Kubilay Aka ve Beyza Güneş Davasında Flaş Gelişme

Kubilay Aka ve Beyza Güneş davasında flaş gelişme yaşandı. Oyuncu Kubilay Aka’nın uyurken çekilmiş fotoğraflarını ifşa eden eski sevgilisi Beyza Güneş hakkında 8 yıla kadar hapis cezası istendi. Güneş’i tehdit edip hakaret mesajı atan Aka’nın da 4 yıla kadar hapsi isteniyor.

Kubilay Aka’ya Tepki Yağdı

Mesajların yayımlanmasının ardından programa konuk olan Kubilay Aka “Mesajları yayınlayacağını söylediğinde böyle bir şeye gerek yok. Setteyim, ben sana söz vermedim, kötü bir şey yapmadım. ‘Bunu yapma’ dedim dinlemedi. Bazen insanlara güvenirsiniz böyle olaylar başınıza gelir. Bu tarz olaylarla basına yansımaktan nefret ederim. Ben sapık da değilim, çok düşkünlüğü olan biri de değilim.” açıklamasını yapmış ve ünlü oyuncunun bu sözleri sosyal medyada hem eleştiri, hem alay konusu olmuştu.

Kubilay Aka Kimdir?

Kubilay Aka ve Beyza Güneş Cephesinde Yeni Gelişme

Beyza Güneş’i dava eden ve birkaç ay önce Miray Daner‘le yeniden bir araya gelen Kubilay Aka’nın tebligata rağmen ifade vermeye gitmemesi üzerine savcılık, Aka hakkında yakalama kararı çıkartılmasını talep etti. Sulh Ceza Hakimliği ünlü oyuncu hakkında yakalama kararı çıkarttı. Ünlü oyuncu yakalandığı anda ifade vermeye götürülecek.

Aldatmadım Diyen Kubilay Aka’nın İhaneti Gün Yüzüne Çıktı!

“Sende Artık Yaşamayacaksın”

Kubilay Aka ile bir dönem kısa ilişki yaşadığı Beyza Güneş arasında sular durulmuyor… Aka, eski sevgilisine dönmek isteyince Güneş, bu duruma sinirlenip oyuncunun cinsel içerikli mesajlarını ve uyurken çekilmiş fotoğraflarını sosyal medyada ifşa etmişti. Aka da Güneş’e, “Yapacağın en büyük kötülüğü yaptın, ben artık yaşamıyorum ama sen de yaşamayacaksın. Sen bir k…..sın” mesajı atıp tehdit etti.

Kubilay Aka ve Beyza Güneş Davasında Flaş Gelişme

Savcılık, yürütülen soruşturma sonunda Kubilay Aka ve Beyza Güneş hakkında karşılıklı müşteki-şüpheli olarak yer aldıkları bir dava açtı. Ünlü oyuncunun tehdit ve hakaretten 4 yıla kadar hapsini istedi. Güneş’in ise Kubilay Aka’nın, haberi olmadan uyurken çektiği fotoğrafını paylaşarak özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek suçundan 8 yıl hapsi istendi. Davanın nasıl sonuçlanacağı ilerleyen günlerde belli olacak olsa da bir süre daha sular durulmayacak gibi gözüküyor. Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler