Ana SayfaDedikoduMehmet Erdem Uçakta Olay Çıkardı

İlgili Postlar

Mehmet Erdem Uçakta Olay Çıkardı

Mehmet Erdem uçakta olay çıkardı. İstanbul’dan ABD’nin Chicago eyaletine giden Mehmet Erdem, uçuş sırasında alkolü fazla kaçırınca olay çıkardı. Mehmet Erdem’i kızdıran olay neydi? Mehmet Erdem neden olay çıkardı? İşte detaylar;

Mehmet Erdem: Yıldız Tilbe sevmeyeni bende sevmem!

Mehmet Erdem: Yıldız Tilbe sevmeyeni bende sevmem! Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, çnceki gece verdiği konserde kendisini izlemeye gelen binlerce hayranını büyüledi.

Yaklaşık iki bin kişilik bir izleyici korosuyla birlikte en sevilen şarkılarını seslendiren sevilen sanatçı Yıldız Tilbe, konserine “Kış Gülleri” isimli şarkısıyla başladı.

Yıldız Tilbe’nin Sahnede Çıldırdığı Anlar

İstediğim gibi söyleyebilseydim hiç bir şey umurumda olmazdı

Gördüğü sevgi seli üzerine duygulanan Yıldız Tilbe, “Teşekkür ederim. Biraz rahatsızım sesimden bellidir. Nefes alamıyorum, çabuk yoruluyorum. Ağzım, burnum tıkalı. Şikayetçi değilim. Sadece istediğim gibi şarkı söyleyemediğim için rahatsız oluyorum. İstediğim gibi söyleyebilseydim hiç bir şey umrumda olmazdı.” diyerek büyük bir alkış topladı.

Duygusal şarkılarını ardı ardına söyleyerek romantizm rüzgarları estiren Yıldız Tilbe, siyah taşlarla bezeli elbisesi ile de göz kamaştırdı.

Yıldız Tilbe, seyirciler arasında yer alan ünlü müzisyen Mehmet Erdem’i “Sesini çok seviyorum, şarkılarını da çok beğeniyorum.” diyerek davet etti ve sahneyi Erdem’e bıraktı.

Yıldız Tilbe hayranı olduğunu daha önce de söylediğini ifade eden  Mehmet Erdem, “Çok teşekkür ederim. Ben burada kaç sene önce konserde bir şey söylemiştim. Aranızda Yıldız Tilbe sevmeyen var mı, varsa lütfen gitsin demiştim. Yıldız Tilbe sevmeyeni gerçekten ben de hiç sevmiyorum.” diyerek konseri izleme gelen binlerce izleyiciden büyük alkış aldı.

Mehmet Erdem Uçakta Olay Çıkardı

ABD’nin Chicago eyaletine uçan şarkıcı Mehmet Erdem, uçuş sırasında alkolü fazla kaçırınca olay çıkardı. İstekleriyle hostesleri bunaltan Erdem’in, uçuş sırasında yerinden kalkıp kendisiyle geç ilgilenen kabin memuruna fiziki müdahalede bulunduğu iddia edildi. İstediği alkollü içecek geç gelince sinirlenen şarkıcının, daha sonra sözlü sataşmalara devam ettiği öne sürüldü. Business yolcularının müdahalesi ile sakinleştirilmeye çalışılan Mehmet Erdem‘in, yerine oturtulsa da uçak inene kadar herkese korku dolu anlar yaşattığı belirtildi.

Mehmet Erdem kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler