Ana SayfaDizilerKraliçe dizisi ilk bölümden izleyicinin dikkatini çekti

İlgili Postlar

Kraliçe dizisi ilk bölümden izleyicinin dikkatini çekti

Burcu Özberk ve Gökhan Alkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Selin Şekerci ve Özgür Karaman da kadroda yer alıyor. Kanal D’nin yeni sezonda büyük başarı beklediği yapımlardan biri olarak 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici ile buluştu. 

Dünya çapında ses getiren ödüllü televizyon dizisi Queen Sugar’ın uyarlaması olan Kraliçe dizisi, fragmanlarının yayınlandığı ilk günden beri dikkatleri üzerine çekmişti.

Dizide Gökhan Alkan’ın hayat verdiği ülkenin en ünlü basketbolcularından biri olan Ateş karakterinin adının bir tecavüz skandalına karışmasından sonra eşi Deniz ile kurduğu mutlu birlikteliğin nasıl altüst olduğunu göreceğiz. Burcu Özberk’in canlandırdığı Deniz karakterinin babasını da kaybetmesi ile birlikte bir günde dağılan bu ailenin birbirlerini geri kazanmak için verdikleri savaşı izleyeceğiz.

Kraliçe dizisi tepki topladı
Kraliçe dizisi tepki topladı

İlgi çekici konusuyla dikkat çeken Kraliçe dizisine seyircilerden cevap geldi 

Uzun süredir ekranda görünmeyen iki başrol oyuncusunun hayranlarının sosyal medyada büyük bir etkileşim yaratarak karşıladığı Kraliçe dizisi ile ilgili bazı eleştiriler de hemen çıktı.

Aile dizilerini özlediklerini söyleyen ve kimseye güven olmayacağı mesajını vererek insanların birbirleri arasındaki iletişimine zarar verdiğini düşünen bazı izleyiciler güvensizlik konusuna dikkat çekti. 

Burcu Özberk’in güzelliği ve yeteneklerinin yeniden ekranda olmasından memnun olanlar övgü dolu paylaşımlar yaptı. Kalp Yarası dizisinin finalinden 1 yıl sonra Gökhan Alkan’ın da yeniden ekranlarda olması izleyicileri sevindirdi. 

Alkan’ın hayranları ise güvenilmez bir adam karakteri ile ekranda olmasından pek de memnun değil. Basketbolcu Ateş karakteri ile farklı bir karakterde karşımıza çıkan oyuncunun takipçileri, “Gökhan Alkan’ı neden aldatan adam yapmışlar” diye eleştiriler yöneltiyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler