Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 71. Bölüm Fragmanı Yayında! Hayri'den Nalan'a Evlenme Teklifi Geliyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 71. Bölüm Fragmanı Yayında! Hayri’den Nalan’a Evlenme Teklifi Geliyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 71. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hayri, evli olduğunu Nalan’dan gizlemeye devam ediyor. Hatta ona evlenme teklifi bile ediyor. Dizinin soluksuz izleneceği yeni bölümde, Muzo Hayri’yi Nalan’dan uzaklaştırmak için elinden geleni yapacak. Camdaki Kız 71. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Haydi”den Nalan’a evlenme teklifi geliyor. Detaylar haberimizde…

Hayri’den Nalan’a Evlenme Teklifi Geliyor!

Camdaki Kız dizisinin 71. bölüm fragmanında; Hayri, Nalan’a bir türlü evli olduğunu söyleyemiyor. Söylediği yalana kendisi de inanıp Nalan’a evlenme teklifi ediyor. Oldukça heyecanla izlenecek dizi reytingleri alt üst etmeye hazırlanıyor.

İşte Camdaki Kız 71. bölüm yeni fragmanı…

Camdaki Kız 70. bölüm özeti!

Nalan, Sedat’dan bir celsede boşanıyor. Hayri ise, köyden yanına gelen karısı ve çocuklarını Nalan’dan nasıl saklayacağını düşünmeye başlıyor. Bu arada, Nalan’ın iş başvurularından olumlu sonuç alamazken babasından kendisine kalan ev de beklediği gibi çıkmıyor.

Konaktakiler, Sedat’ı merak ettikleri sırada Sedat’ın Cavit’le olduğunu öğrendiklerinde bir nebze olsun rahatlıyorlar. Cavit, Sedat’ı konağa getirip, odasına kadar bırakıyor. Tako’yu da kimseye bir şey söylememesi için tembihliyor.

Sedat, daha dün gece intihar etmeye çalışmamış gibi neşesiyle şirkete geri dönüyor. Cavit, dün gece yaşadıklarından sonra Sedat’a terapi teklifinde buluniyon. Ancak Sedat çok net bir şekilde bunu istemediğini belirterek telefonu kapatıyor ve kendi kendine konuşmaya başlıyor.

Hayri ve Nalan bir parkta buluşuyor. Ele ele tutuştular, geleceklerini konuşuyor. Bu sırada Nalan’ın babası Metin, ikisinin yakınlaşmasını izliyor. Hafize, Nalan’ın Hayri’nin yanına gittiğini bildiğini Billur’a anlatıyor.

Emir, geçen bölüm Gülcihan’a Selen hakkında söylediklerinin yalan olduğunu itiraf ediyor. Gülcihan’dan herkesi üzdüğü için özür diliyor. Gülcihan, duyduklarından sonra Selen’e yaptığı büyük haksızlık için çok üzülüyor.

Hafize, bir gün önce Nalan’la Billur konuşurken; Nalan’ın Hayri’yle görüştüğünü anlatıyor. Sabah yaptığı iş başvurularına olumsuz geri dönüşler alan Nalan’ın canı çok sıkılıyor. Billur’un motivasyon konuşmasından sonra kahvaltıya devam ediyorlar.

Hayri’yle ilişkisi devam eden Nalan; Gülcihan’ın hastanede olduğunu öğrenir öğrenmez soluğu yanında alıyor. Türkan Hayri’yi Nalan’la görünce şüphesini gidermek için Nazife Hanım’ın ağzını yokluyor.

Öfkesini Billur’dan çıkaran Sedat’a Muzo müdahale ediyor. Sonrasında Billur’la konuşan Muzo, ne olduğunu anlamak için Hayri’yi de evine kadar takip ediyor ve kapıda onu çocuklarıyla görüyor. Muzo, Hayri’nin evli olduğu halde Nalan’la görüştüğünü ve onu kandırdığını düşünüyor.

Zaten bu arkadaşlığı kabul etmeyen Muzo, Hayri’yi uyarmak için eline bir fırsat geçiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler