Ana SayfaDizilerKızılcık Şerbeti 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nursema İle Umut Tekrar Bir...

İlgili Postlar

Kızılcık Şerbeti 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nursema İle Umut Tekrar Bir Araya Geliyor!

Show Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Kızılcık Şerbeti, 20. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nursema, babasının Alev’e sevdiğini söylediğini duyuyor. Alev’in bu durumdan annesiyle arası bozuluyor. Kıvılcım, Ömer’in çevresinin fikirlerine uyum sağlamakta zorluk çekiyor. Nursema, kocasının evine dönüp ailesini iftara davet ediyor. Her iki ailenin birlikte olduğu zamanda çıkıp, başından geçenleri yüzlerine vurup evi terk ediyor. Kızılcık Şerbeti 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nursema ile Umut, tekrar bir araya geliyor.

Nursema İle Umut Tekrar Bir Araya Geliyor!

Kızılcık Şerbeti 21. bölüm 1. fragmanında; Nursema, ailesinin evine tekrar dönmemek kararıyla onları terk ediyor. Abdullah ve Pembe, Doğa’nın Nursema’yı hastaneden kaçırıp ona yardım ettiğini öğreniyor. Doğa, onların tepkisiyle karşılaşınca Nursema’ya yaptıkları haksızlığı yüzlerine vuruyor. Ömer ise, İbrahim’den yeğeninin intikamını onu inşaattan iterek almak istiyor.

İşte Kızılcık Şerbeti 21. bölüm 1. fragmanı…

KIZILCIK ŞERBETİ 20. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alev ve Abdullah’ın konuşması Sönmez’in eve gelmesiyle yarım kalsa da Sönmez, Abdullah’ı Alev’in evinde görmekten dolayı son derece rahatsız oluyor. Konuyu önce Kıvılcım’a açıyor.  Ama içi yine rahat etmiyor ve Abdullah’a giderek duyduğu rahatsızlığı anlatarak onu uyarıyor.

Nursema, Alev’in evinde saklanmaya devam ederken, İbrahim’in ailesi Pembe’yi hala İtalya’da balayındalar diyerek zaman kazanmaya çalışıyor. Nilay, tesadüfen yolda İbrahim’i görüyor.  Ancak kimseyi buna inandıramıyor.

Ömer ve Kıvılcım birlikteliklerini doyasıya yaşamaya devam ediyor. Ancak, dünyaları arasındaki fark Kıvılcım’ı git gide daha fazla rahatsız etmeye başlıyor. Ömer’den vazgeçemiyor. Ama yinede onun da o aileden olduğu düşüncesi onu rahatsız ediyor.

Kıvılcım Ömer’in arkadaşı ve eşiyle çıktığı yemekte onların davranışları karşısında rahatsız oluyor ve hissettiklerini yüzlerine söylüyor. Bu konuyu Ömer’e açtığında ise aldığı cevaplar da onu rahatlatmaya yetiyor. Birlikte yaşayacakları evlere bakıp evlilik hazırlıkları yapmaya devam ediyorlar.

Kendini toparlayan Nursema, herkesle yüzleşmek ve hesap sormak için her şeyi kabullenmiş gibi görünerek kocasının evine dönüyor. Ve büyük bombayı kendi ailesini de çağırdığı bir yemekte patlatıyor. Tam da herkes oradayken başına gelenleri tek tek anlatıyor ve annesi ve babasına onların anne babası olmadığını, artık onların evine geri dönmeyeceğini söyleyip İbrahim’in yüzüne tükürüp evi terk ediyor.

Nursema, evi terk ettikten sonra iki aile birbirlerine giriyor. Fatih, İbrahim’in üzerine yürüyüp onu yumruklamaya başlıyor ve ona ablasına yaptıklarının hesabını soruyor.

Kızılcık Şerbeti 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nursema Ailesine Baş Kaldırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler