Ana SayfaÜnlülerKızılcık Şerbeti 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nursema Ailesine Baş Kaldırıyor!

İlgili Postlar

Kızılcık Şerbeti 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nursema Ailesine Baş Kaldırıyor!

Show Tv’nin reytingleri alt üst eden dizisi Kızılcık Şerbeti, 20. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nursema, ailesinin karşısına çıkıp onlara düğün gecesi kocasının kendisini camdan aşağı attığını itiraf ediyor. Abdullah ile Pembe ise, kızlarının başına gelenleri duyunca şok oluyor. Kızılcık Şerbeti 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nursema, ailesine baş kaldırıyor. Detaylar haberimizde…

Nursema Ailesine Baş Kaldırıyor!

Kızılcık Şerbeti 20. bölüm 2. fragmanında; Nursema, ailesinin karşısına çıkıp evlendiği gece istemeyerek evlendiği kocası tarafından nasıl camdan aşağı itildiğini yüzlerine haykırıyor. Duydukları karşısında aile şok yaşıyor. Fatih, duyduklarından sonra Nursema’nın kocasının üzerine yürüyor.

işte Kızılcık Şerbeti 20. bölüm 2. fragmanı…

KIZILCIK ŞERBETİ 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Nursema, istemeye istemeye nikahlanıyor. Evlendiği gece eşi İbrahım Nursema’ya zorla sahip olmaya kalkıyor. Nursema, onu kendisinden uzaklaştırmak için kendisini camdan atmaya yeltenirken İbrahim onu, bilerek camdan aşağı itiyor.

Nursema düşme sonrası ağır yaralanıyor. İbrahim ve ailesi panik halde onu bir hastaneye götürüyor ve Nursema iyileşmeden ailesine haber vermemeye karar veriyor. Abdullah Ünal’ın tepkisinden korkuyorlar. Nursema’nın evlenmesinden dolayı dağılan Umut’u teselli etme görevini her zamanki gibi Alev üstlense de onun da kendi aşk hayatı çok yolunda gitmiyor.

Ömer ve Kıvılcım birlikteliklerini doyasıya aşlarını yaşayıp evlilik hazırlıkları yapıyor. Doğa ile arasının düzelmesi de Kıvılcım için ayrı bir mutluluk kaynağı oluyor. Nilay kapandıktan sonra yeni dünyasını iyice abartma yoluna giriyor. Bu konuda en büyük desteği de Pembe’den görüyor. Nursema hastanede kendine geliyor. Telefonu olmayan Nursema, hemşirenin telefonundan Doğa’ya mesaj atıyor ve ondan yardım istiyor.

Doğa, gizlice Nursema’yı hastaneden çıkartmayı başarıp onu teyzesi Alev’in evine götürüyor. Nursema, Alev’in evindeyken Abdullah bey oraya gelip Alev’e aşık olduğunu itiraf ediyor. Alev bir türlü Abdullah beyi dışarı çıkartamıyor. Nursema, babasının Alev’e olan aşk itirafını kulaklarıyla duyuyor.

Bakalım, dizinin yarın akşamki bölümünde neler olacak? Nursema, babasının ağzından duyduğu aşk itirafından sonra ona karşı tavırları nasıl olacak? Bu kadar olaydan sonra Ömer ile Kıvılcım ilişkisi zedelenecek mi?

Kızılcık Şerbeti yarın akşam saat 20:00 da Show tv de..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler