Ana SayfaÜnlülerZilan Duru ödülünü tüm kadınlar adına aldı

İlgili Postlar

Zilan Duru ödülünü tüm kadınlar adına aldı

Geçtiğimiz yıl Elazığ’da ilk kez düzenlenen Yılın Enleri Programı bu yıl konseptindeki değişiklikler ile birlikte Anadolu’nun Enleri ismiyle 23 ocak günü düzenlendi. Birçok başarılı isme ödülleri teslim edildi. Ödül gecesinin sunucusu olan ünlü oyuncu Zilan Duru ise sonraki gün İstanbul’da gerçekleşen Blue Moon Awards Ödül gecesine katıldı.

Yılın en iyilerinin ödüllendirildiği gecede Zilan Duru, Meslek Başarı Ödülü’nü aldı. Kadına Şiddete Hayır temalı bu gecede ödülünü almak üzere sahneye davet edilen Zilan Duru “Bu ödülü başta annem ve tüm halkların tüm emekçi kadınları için alıyorum” dedi. Zilan Duru daha önce aldığı ödüllerde de kadın haklarına dikkat çeken konuşmalar yapmasıyla desteğini sürdürüyor..

Zilan duru ödül aldı
Zilan duru ödül aldı

Zilan Duru’nun güzelliği ülke sınırlarını aştı  

Dünyaca ünlü yıldız Monica Bellucci’ye benzerliği ile dünya basınının dikkatlerini üzerine çeken güzel oyuncu Zilan Duru için birçok yabancı yapımcıdan da teklifler gelmeye devam ediyor. Monica Bellucci’nin güzel oyuncunun hesabında paylaştığı fotoğraflarını beğendiği de biliniyor. Dikkatleri çeken oyuncuyu bu yıl yurt dışında sevilen magazin dergilerinde görüyoruz.

Fransa’nın magazin dergilerinden olan Belle Magazin’in  Mart ayı kapağında sevilen oyuncu Zilan Duru boy gösteriyor. Dergide Duru’nun şu sözlerine: “İnsanlığı tek bir halk olarak ve ortak bir toprak parçasına, yani yeryüzüne ait olarak düşünüyorum” yer verildi.

Zilan duru ödül gecesi
Zilan duru ödül gecesi

Bununla birlikte Zilan Duru, Legend Fashion Magazine’de “Yılın En Dikkat Çeken Kadın Oyuncusu” ödülünü aldı.

Zilan duru magazin dergisi
Zilan duru magazin dergisi

Ünlü oyuncunun sevenleri ülkeleri aşmaya devam ederken oyuncu Fransa’dan sonra Tokyo’da bulunan sevenleri için kameralara poz verdi. Tokyo’nun bilinen dergisi HOLLYWAY Magazin için kamera karşısına geçen Zilan Duru güzelliği ile büyüledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler