Ana SayfaÜnlülerYasak Elma Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

Fox Tv’nin 5 sezondur büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, ne yazık ki final kararı aldı. İzleyiciler dizinin neden, ne zaman final yapacağını merak ediyor. Yasak Elma dizisi neden final yapıyor? Yasak Elma dizisinin final tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde…

Yasak Elma Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

Bir süredir magazin haberlerinde Yasak Elma dizisinin final yapacağına dair haberler dolaşıyordu. Bu yapılan haberlere FOX TV yönetimi yanıtta vermemişti. Seyircileri üzen haber ise Şevval Sam’dan gelmişti. Şevval Sam, bir mekan çıkışında yaptığı açıklamada bu sezonun son sezon olduğunu itiraf etmişti.

FİNAL ERKENE ÇEKİLDİ!

Objektifport sitesinde yer alan habere göre Yasak Elma dizisinin finali erkene çekildi. Yasak Elma’nın haziran ayında final yapacağı öne sürülüyordu. Ancak dizinin Mayıs ayında final yaparak ekranlara veda edeceği öğrenildi.

Bu haber Yasak Elma dizisini takip eden hayranlarını da derinden üzdü.

Yasak Elma dizisinin 168. yeni bölümü 20 Mart Pazartesi günü saat 20.00’da Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu.

ŞEVVAL SAM’I DOĞRULAYAN AÇIKLAMALAR

Geçtiğimiz ay Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece’de yaptığı açıklamada Yasak Elma dizisinin final yapacağını belirtmiş ve bu sezonu da izleyicilerin yoğun isteği üzerine çektiklerini anlatmıştı.

PEŞ PEŞE VEDALAR

Öte yandan medya kulislerinde dolaşan iddialara göre çok yakında Yasak Elma dizisinin kadrosundan bazı ayrılıklar da olacak. Kadroya veda edecek oyuncular şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda.

YASAK ELMA MAYIS AYINDA EKRANLARA VEDA EDİYOR!

Uzun zamandır ekranlarda olan Yasak Elma dizisi Mayıs ayında ekranlara veda ediyor. Şimdiye kadar 5 sezondur reytinglerde en üst seviyede olan sevilen dizi, ne yazık ki reytinglerde eskisi gibi yerini alamadı. Bu durum dizinin final yapmasına neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler