Ana SayfaÜnlülerAile Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Aslan İle Devin Arasında Gerilim Büyüyor!

İlgili Postlar

Aile Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Aslan İle Devin Arasında Gerilim Büyüyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen yeni dizisi Aile, 4. yeni bölümüyle 28 mart salı akşamı ekrana gelecek. Devin ile Aslan arasında evlilik sözleşmesi krizi yaşanmaya devam ediyor. Aile dizisi 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İkili arasında gerilim büyüyor. Detaylar haberimizde…

Aslan İle Devin Arasında Gerilim Büyüyor!

Aile dizisinin 4. bölüm fragmanında; Devin, Aslan’ın evlilik sözleşmesi hazırlamasını bir türlü kabullenemiyor. Aslan ise, sözleşmeyi onu ailesinden korumak için hazırladığını ona bir türlü anlatamıyor. Cihan, Devin’den seans almaya başlıyor. O Devin’in kliniğinde iken Aslan oraya geliyor. Aslan ile Cihan karşılaşacak mı?

İşte Aile 4. bölüm 1. fragmanı…

AİLE 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Devin’in evlenme teklifinden sonra Aslan ve Devin, birbirlerini daha yakından tanımaya karar veriyor. Hülya hanım Devin ile Aslan’ın evlenme kararı aldığını duyar duymaz hemen bir evlilik sözleşmesi hazırlayıp oğluna veriyor. Aslan ise, o evlilik sözleşmesini kabul etmiyor ve kendisi Devin’i ailesinden korumak için tekrar bir evlilik sözleşmesi hazırlatıyor.

Devin, Aslan’ı arkadaşlarıyla tanıştırmak istiyor. Arkadaşlarıyla çıktıkları gece kulüpte Aslan’ı eniştesini başka bir kadınla görüp onun üstüne saldırıyor. Devin, onun o halini görünce büyük bir şok yaşıyor. Yaşananlar, Aslan ve Devin’in ilişkilerini sorgulamalarına neden olsa da ikisi de birbirine karşı koyamıyor.

Belgesel projesi için Ati’nin İbo’yla anlaştığını öğrenen Aslan, ikilinin ortaklığını bozmak için harekete geçerken bu durum bir savaşın fitilini ateşliyor. Hülya’nın gizli yönlendirmesi ile Devin, kliniğinde beklenmedik bir ziyaretçiyi ağırlıyor.
Cihan. Bu ziyaretin sebebi Devin’i büyük bir kararın eşiğinde bırakıyor. Cihan’ın bir psikoloğa ihtiyacı vardır.

Devin Aslan’ın hazırlattığı evlilik sözleşmesini tesadüfen görüyor. Sözleşmenin içinde yazanları okuyan Devin büyük tepki gösteriyor. Aslan bir türlü o sözleşmeyi onu ailesinden korumak için hazırlattığını inandıramıyor. Devin Aslan’ın evini terk ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler