Ana SayfaDizilerKraliçe 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz Gaye'yi Öğreniyor Mu?

İlgili Postlar

Kraliçe 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz Gaye’yi Öğreniyor Mu?

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Kraliçe, 7. yeni bölümüyle 3 mayıs çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Deniz, çiftliği tekrar ayağa kaldırmak için bir yatırımcı bulur. Bu arada da Ateş’e bir şans daha vermek ister. Gaye, bu sayede Ateş’e daha yakın olup onunla birlikte olmak ister. Ateş Gaye’den bir oğlu olduğunu öğrenince onu görür ve bu durumu Deniz’e anlatmak ister. Ancak, çiftlikte çıkan yangın bu itirafı engeller. Kraliçe 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Deniz, Gaye’yi öğreniyor mu?

Deniz Gaye’yi Öğreniyor Mu?

Kraliçe dizisinin 7. bölüm 1. fragmanında; Zeynep, Selim’le vakit geçirmeye başlıyor. Komiser ise Zeynep’in karşısına çıkıp kendisini o adam için mi terk ettiğini soruyor. Deniz ve Ateş arasındaki ilişki yeniden kopma noktasına geliyor. Deniz’in tavırlarından sıkılan Ateş, soluğu Gaye’nin yanında alıyor. Deniz’in ise Gaye ile Deniz arasında olanlardan haberi yoktur. Deniz Ateş’i, aradığında telefona Gaye cevap veriyor. Peki Deniz, Gaye’yi öğrenecek mi?

İşte Kraliçe 7. bölüm 1. fragmanı…

KRALİÇE 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Gaye, yeni yatırımcı olarak çiftliğe gelir. Deniz’le konuşup anlaştıktan sonra sözleşme imzalanır. Ateş, çiftliğe geldiğinde Gaye’yle karşılaşınca şok olur. Zeynep, Gaye’yi görünce onu nerede gördüğünü hatırlamaya çalışır. Ama bir türlü hatırlayamaz. Kesinlikle onu bir yerde gördüğünü bilir.

Deniz, Ateş’le aralarında ne olursa olsun ona, kızı için bir şans daha vermek ister. Ateş ile Deniz, tekrar bir araya gelir. Gaye ise, ortaya çıkıp sürekli Ateş’i arayıp onunla görüşmek ister. Bu ortaklık işinden sonra Ateş Gaye’yle görüşüp buluşmak için sözleşir. Deniz, Ateş’in bir kadınla konuştuğunu anlar.

Ateş Deniz’e, iş toplantısına gittiğini söyler. Deniz ise, ona inanmayıp Ateş’i takip eder. Ateş’in gerçekten iş toplantısına gittiğini görünce onu takip ettiğine pişman olur. Ateş, iş toplantısından sonra Gaye’yle buluşur ve ondan bir oğlu olduğunu öğrenip şok olur.

Gaye Ateş’i, her şeyi Deniz’e anlatmakla tehdit eder. Ateş onu sakinleştirip ona, bu durumu Deniz’e anlatacağına söz verir. Akşam eve gittiğinde bu konuyu Deniz’e anlatmak ister. Ama çiftlikte çıkan yangın her bu itirafı engeller.

Ziya, çiftliğe yeni bir yatırımcı bulunduğunu öğrenince seraları yaktırır. Yangın çıktıktan sonra tüm fidanlar telef olur. Zeynep, bu yangını çıkaranın Ziya olduğunu anlayıp tüfeğini alıp onun kapısına dayanır. Ali ile Deniz, ona engel olur.

Gaye Ateş’i arayıp ona, Deniz’e bir oğlu olduğunu söyleyip söylemediğini sorar. Oda anlatamadığını söyleyince Gaye ona, yapacaklarından korkmasını söyler. Ateş, koşarak eve gelir. O sırada Gaye Deniz’i arayıp evine gelmek istediğini söyler.

Tam Ateş eve gelip Deniz’e, bir şey anlatması gerektiğini söylediğinde kapı çalar ve Gaye içeri girer. Gaye, hep birlikte konuşmalarının daha iyi olacağını söyler.

Kraliçe 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gaye Deniz’e Her Şeyi İtiraf Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler