Ana SayfaDizilerÇöp Adam 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serkan ile Tamer Berrin İçin...

İlgili Postlar

Çöp Adam 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serkan ile Tamer Berrin İçin Birbirine Giriyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Çöp Adam, 19. yeni bölümüyle 3 mayıs çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Peri, doktor hanımın yanına gidip ondan yardım ister. Doktor hanım Peri’ylle konuşup onun hastalığından utanmaması gerektiğini anlatır. Bu arada Tamer Meryem’e, Peri’yi mahzene kapattığını ve onu bu hale getirenin kendisi olduğunu anlatmak zorunda kalır. Meryem, Berrin’le konuşup onun şikayetinden vazgeçmesini ister. Ancak Seko, bu olanlara karşı çıkar. Ancak Seko, bu duruma karşı çıkar. Çöp Adam 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Serkan ile Tamer, Berrin için birbirine giriyor.

Serkan ile Tamer Berrin İçin Birbirine Giriyor!

Çöp Adam 19. bölüm 2. fragmanında; Tamer’in suçlamalarından sonra Seko, şirketi terk ediyor. Sinirlerine bir türlü hakim olamayan Tamer, Seko’yu kendisinin sırtından vurup satmakla suçluyor. Seko ise, onu satmadığını ve sırtından vurmadığını yineliyor. Tamer, Seko ile Berrin’i öpüşürken mi görüyor? Onları öyle gördüğünü mü zannediyor? Gerçek ne?

İşte Çöp Adam 19. bölüm 2. fragmanı…

ÇÖP ADAM 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Tamer, iş yemeğindeyken Peri gelip rezalet çıkarır. Restorandan kovulan Tamer, Peri’nin aslında yapmak istediği şeyi kendisi yapar ve restoranın camlarını aşağı indirir. Restoran sahibi polis çağırıp onlardan şikayetçi olmak ister. Tamer restoran sahibine, elli milyon lira teklif edip restoranı satın alır.

İpek, Tamer’le konuşmaya onun iş yerine gider. Ona, karısının hasta olduğunu, her an onlara zarar verebileceğini söyler. Tamer onu, iş yerinden kovar. Peri, annesinin Tamer’le görüşmeye gittiğini öğrenince kendisini kaybeder. Hemen annesinin kaldığı adresi bulmak için Berrin’i arar.

Onun terslemesi ile, Berrin’in adresini bulup oraya gider ve Aysel’den annesinin adresini ister. Berrin’in onu evden kovmasıyla Peri, yine kendisini kaybedip Berrin’i boğazlar. Damla’nın olayı görmesiyle durur. Aysel de ona, annesinin adresini verir.

Bu arada İpek ile Bülent, birlikte olmaya başlar. Onlar birlikteyken kapıya Peri gelir. Peri, Bülent beyi içeride görür ve onu annesi hakkında uyarır. O sırada Tamer gelir ve Peri’yi alıp eve götürür.

Meryem gelip Peri’ye, Berrin’in ondan şikayetçi olduğunu ve kendilerininde ona şahitlik ettiğini, ölüme teşebbüsten yargılanabileceğini söyler. Peri Tamer’den, kendisini mahzene kapatmasını ister. Oda, onun istediği gibi onu mahzene kapatır. Ertesi gün Tamer, mahzene doğru yöneldiğinde, Yaman gelir ve Peri’nin gittiğini söyler.

Peri ise, doktor hanımın yanına gidip ondan annesini öldürmemesi için kendisine yardım etmesini ister.

Çöp Adam 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tamer ile Seko’nun Arası Bozuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler