Ana SayfaDizilerÇöp Adam 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tamer ile Seko'nun Arası Bozuluyor!

İlgili Postlar

Çöp Adam 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tamer ile Seko’nun Arası Bozuluyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Çöp Adam, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde: Tamer, camlarını kırdığı restoranın sahibini uçuk bir rakam teklif edip şikayetinden vazgeçirip, restoranı satın alıyor. Peri, annesinin Tamer’le görüşmeye geldiğini öğrenince onun adresini öğrenmek için Berrin’in evini basıp onu boğazlıyor. Tamer, durumu öğrenip Peri’yi annesinin yanında bulup eve getiriyor. Meryem Peri’ye, Berrin’in ondan şikayetçi olduğunu ölüme teşebbüsten ceza yiyeceğini veya tımarhaneye kapatılacağını söylüyor. Tamer, Peri’nin isteği üzerine onu mahzene kapatıyor. Çöp Adam 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tamer ile Seko’nun arası bozuluyor.

Tamer ile Seko’nun Arası Bozuluyor!

Çöp Adam 19. bölüm 1. fragmanında; Peri, doktor hanımın yanına gidip ondan yardım istiyor. Doktor hanım Peri’ylle konuşup onun hastalığından utanmaması gerektiğini anlatıyor. Bu arada Tamer Meryem’e, Peri’yi mahzene kapattığını ve onu bu hale getirenin kendisi olduğunu anlatıyor. Meryem, Berrin’le konuşup onun şikayetinden vazgeçmesi gerektiğini söylüyor. Ancak Seko, bu olanlara karşı çıkıyor. Bu yüzden Tamer ile arası bozuluyor.

İşte Çöp Adam 19. bölüm 1. fragmanı…

ÇÖP ADAM 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tamer, iş yemeğindeyken Peri gelip rezalet çıkarıyor. Restorandan kovulan Tamer, Peri’nin aslında yapmak istediği şeyi kendisi yapıyor ve restoranın camlarını aşağı indiriyor. Restoran sahibi polis çağırıp onlardan şikayetçi olmak istiyor. Tamer restoran sahibine, elli milyon lira teklif edip restoranı satın alıyor.

İpek, Tamer’le konuşmaya onun iş yerine gidiyor. Ona, karısının hasta olduğunu, her an onlara zarar verebileceğini söylüyor. Tamer onu, iş yerinden kovuyor. Peri, annesinin Tamer’le görüşmeye gittiğini öğrenince kendisini kaybediyor. Hemen annesinin kaldığı adresi bulmak için Berrin’i arıyor.

Onun terslemesi ile, Berrin’in adresini bulup oraya gidiyor ve Aysel’den annesinin adresini istiyor. Berrin’in onu evden kovmasıyla Peri, yine kendisini kaybedip Berrin’i boğazlıyor. Damla’nın olayı görmesiyle duruyor. Aysel de ona, annesinin adresini veriyor.

Bu arada İpek ile Bülent, birlikte olmaya başlıyor. Onlar birlikteyken kapıya Peri geliyor. Peri, Bülent beyi içeride görüyor ve onu annesi hakkında uyarıyor. O sırada Tamer geliyor ve Peri’yi alıp eve götürüyor.

Meryem gelip Peri’ye, Berrin’in ondan şikayetçi olduğunu ve kendilerininde ona şahitlik ettiğini, ölüme teşebbüsten yargılanabileceğini söylüyor. Peri Tamer’den, kendisini mahzene kapatmasını istiyor. Oda, onun istediği gibi onu mahzene kapatıyor. Ertesi gün Tamer, mahzene doğru yöneldiğinde, Yaman geliyor ve Peri’nin gittiğini söylüyor.

Peri ise, doktor hanımın yanına gidip ondan annesini öldürmemesi için kendisine yardım etmesini istiyor.

Çöp Adam 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tamer Peri’nin Mahzende Olmadığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler