Ana SayfaDizilerKraliçe 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gaye Deniz'e Her Şeyi İtiraf Edecek...

İlgili Postlar

Kraliçe 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gaye Deniz’e Her Şeyi İtiraf Edecek Mi?

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Kraliçe, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Deniz, çiftliği tekrar ayağa kaldırmak için bir yatırımcı buluyor. Bu arada da Ateş’e bir şans daha vermek istiyor. Gaye, bu sayede Ateş’e daha yakın olup onunla birlikte olmak istiyor. Ateş Gaye’den bir oğlu olduğunu öğrenince onu görüyor ve bu durumu Deniz’e anlatmak istiyor. Ancak, çiftlikte çıkan yangın bu itirafı engelliyor. Kraliçe 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gaye Deniz’e, her şeyi itiraf edecek mi?

Gaye Deniz’e Her Şeyi İtiraf Edecek Mi?

Kraliçe dizisinin 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümünde; Gaye, yeni yatırımcı olarak çiftliğe geliyor. Deniz’le konuşup anlaştıktan sonra sözleşme imzalanıyor. Ateş, çiftliğe geldiğinde Gaye’yle karşılaşınca şok oluyor. Zeynep, Gaye’yi görünce onu nerede gördüğünü hatırlamaya çalışıyor. Ama bir türlü hatırlayamıyor. Kesinlikle onu bir yerde gördüğünü biliyor.

KRALİÇE 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz, Ateş’le aralarında ne olursa olsun ona, kızı için bir şans daha vermek istiyor. Ateş ile Deniz, tekrar bir araya geliyor. Gaye ise, ortaya çıkıp sürekli Ateş’i arayıp onunla görüşmek istiyor. Bu ortaklık işinden sonra Ateş Gaye’yle görüşüp buluşmak için sözleşiyor. Deniz, Ateş’in bir kadınla konuştuğunu anlıyor.

Ateş Deniz’e, iş toplantısına gittiğini söylüyor. Deniz ise, ona inanmayıp Ateş’i takip ediyor. Ateş’in gerçekten iş toplantısına gittiğini görünce onu takip ettiğine pişman oluyor. Ateş, iş toplantısından sonra Gaye’yle buluşuyor ve ondan bir oğlu olduğunu öğrenip şok oluyor.

Gaye Ateş’i, her şeyi Deniz’e anlatmakla tehdit ediyor. Ateş onu sakinleştirip ona, bu durumu Deniz’e anlatacağına söz veriyor. Akşam eve gittiğinde bu konuyu Deniz’e anlatmak istiyor. Ama çiftlikte çıkan yangın her bu itirafı engelliyor.

Ziya, çiftliğe yeni bir yatırımcı bulunduğunu öğrenince seraları yaktırıyor. Yangın çıktıktan sonra tüm fidanlar telef oluyor. Zeynep, bu yangını çıkaranın Ziya olduğunu anlayıp tüfeğini alıp onun kapısına dayanıyor. Ali ile Deniz, ona engel oluyor.

Gaye Ateş’i arayıp ona, Deniz’e bir oğlu olduğunu söyleyip söylemediğini soruyor. Oda anlatamadığını söyleyince Gaye ona, yapacaklarından korkmasını söylüyor. Ateş, koşarak eve geliyor. O sırada Gaye Deniz’i arayıp evine gelmek istediğini söylüyor.

Tam Ateş eve gelip Deniz’e, bir şey anlatması gerektiğini söylediğinde kapı çalıyor ve Gaye içeri giriyor. Gaye, hep birlikte konuşmalarının daha iyi olacağını söylüyor.

Kraliçe 6. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Zeynep Kardeşlerine Kendisini Affettirmeye Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler