Ana SayfaDizilerKoca Koca Yalanlar dizisindeki performanslar...

İlgili Postlar

Koca Koca Yalanlar dizisindeki performanslar…

Geçtiğimiz Pazartesi günü ilk bölümü ile izleyici karşısına gelen Koca Koca Yalanlar isimli yeni dizi, usta oyuncu kadrosu ile dikkat çekerken ilk performanslar nasıl değerlendirildi? Detaylar haberimizde…

Koca Koca Yalanlar Dizisine Bir Ağır Darbe Daha!

Koca Koca Yalanlar dizisi

Baş rollerini Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Pelin Öztekin ve Ferdi Sancar’ın paylaştığı Koca Koca Yalanlar dizisinde performanslar nasıldı? Birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı yeni dizi, ikinci bölüm için gün sayıyor.

Koca Koca Yalanlar oyuncuları kim? Dizinin konusu ne?

“Koca Koca” performanslar…

Kanal D’nin yapımını Limon Film’in üstlendiği yeni dizisi Koca Koca Yalanlar geçtiğimiz gün ilk bölümüyle ekrana geldi. Kadın-erkek ilişkilerine eğlenceli bir bakış açısıyla yaklaşan Koca Koca Yalanlar’ın başrolleri Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Pelin Öztekin, Ferdi Sancar, Rüzgar Aksoy ve Tuğçe Karabacak performansları ile izleyiciden tam not aldı.

Özlenen Hakan Yılmaz geri döndü!

5 yıldır ekrandan uzak kalan Hakan Yılmaz, Koca Koca Yalanlar ile eğlenceli bir geri dönüş yaptı. Dizide “Ahmet” karakterine hayat veren Yılmaz, enerjisini ekrandan izleyiciye geçirmede başarılı olan oyuncu performansı ile göz doldurdu.

Evrim Alasya ilk kez komedide…

Evrim Alasya’nın dizide canlandırdığı Müjgan karakteri de izleyici tarafından çok sevildi. İlk kez bir komedi projesinde yer alan Alasya, rolünün hakkını verdi.

Koca Koca Yalanlar, pazartesi akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Kanal D’de!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler