Ana SayfaDizilerAcun, Oyuncu Seçmelerinde!

İlgili Postlar

Acun, Oyuncu Seçmelerinde!

Acun, oyuncu seçmelerinde! TV8 kanalının sahibi olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bugün sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile izleyicilerine yeni bombasını patlattı! Ünlü televizyoncu fotoğrafında kimleri paylaştı? Acun Ilıcalı’nın yeni sürprizi ne? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Acun Bana Sahip Çıksın

Acun, Oyuncu Seçmelerinde

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile TV8’in yeni projesini duyurdu.

Acun Ilıcalı Açıkladı: Aslı Enver ile Murat Boz Barıştı mı?

Merakla Beklenen Dizi Kore Uyarlaması

Sahibi olduğu TV8 ekranlarında yepyeni bir dizi projesiyle yer almaya hazırlanan ünlü programcı Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile bunu tüm takipçilerine duyurdu.
Kore uyarlaması yeni dizinin müjdesini veren Acun Ilıcalı, “yakında TV8’de” diyerek yeni sezona yetiştireceğini belirtti.

Leyla Lydia Tuğutlu kimdir?

Yeni Dizide Oynacak İlk 3 Oyuncu Belli Oldu

İzleyici kitlesinin karşısına geçecek yeni dizi projesinin oyuncu kadrosunu Leyla Lydia Tuğutlu, Buğra Gülsoy ve ekranlarda yıldızı parlayan yetenekli çocuk oyuncu Beren Gökyıldız oluşturuyor.

Acun, Oyuncu Seçmelerinde!

Acun Ilıcalı’nın, TV8 ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizide rol üstlenecek oyuncuların fotoğrafını paylaşmasının ardından; oyuncu seçmelerinin halen devam etmekte olduğu hatta dizinin adı, diğer oyuncu kadrosu gibi bazı konuların henüz kesinlik kazanmadığının bilgisine ulaşıldı. İşte, Acun Ilıcalı’nın ”Yakında TV8” notunu düştüğü o paylaşımı…

Bir Çok Başarılı Film ve Dizide Rol Aldı

En son Aşk Yeniden dizisinde ki rolü ile ekranlara gelen Buğra Gülsoy, daha önce Fatmagül’ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, Eski Hikaye gibi milyonlar tarafından sevilerek takip edilen dizilerde rol almıştı. Şimdi hayranları yeni sezonda yeni dizisi ile başarılı ve yakışıklı oyuncuyu seyretmeyi bekliyor.

Buğra Gülsoy Kimdir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler