Ana SayfaYaşamKoç Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

İlgili Postlar

Koç Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

Tutulmaların ve gezegenlerin etkisi ile tüm burçlar için hayli yorucu geçen 2019 yılının ilk günleri, özellikle bazı burçlar için daha da yorucu ve zorlu geçiyor. Ancak, telaşa kapılmak yok. Önümüzdeki günler biraz rahat almamız için bize olanaklar sunabilir. Koç burcu tüm bu olanlardan nasıl etkilenecek? Bu hafta Koç burçlarını neler bekliyor? Hangi olaylarla karşılaşacak, nasıl sonuçlar elde edecekler? Gökyüzü, Koç burçlarına neler sunuyor? Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Koç burçları için haftalık yorumunu yaptı. İşte Koç burcu 14-20 Ocak haftalık yorumu…

Koç burcu 2019 yılı yorumu

Koç Burcu Haftalık Yorumu

Jüpiter ile Neptün arasında sert bir görünüm hakim olacak

Sevgili Koçlar, hayata biraz seyirci kalın. İlişki, evlilik ve arkadaşlıklarınızda bunu yapmazsanız ciddi zararlar görürsünüz. Şubat ortasına kadar Jüpiter ile Neptün arasında sert bir görünüm hakim olacak. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı; gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava; güvenilir bir zeminde ilerlememek; gelen fırsatları doğru değerlendirememek; büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamına geliyor. Bu dönemde hayallerinizin peşinde koşmayın! Ayaklarınız yere sağlam bassın.Sezgilerin ve algılamaların oldukça güçlü olduğu bir dönem.

Empati sahibi olabilirsiniz

Çevrenizdekilerin sorunlarına ve sıkıntılarına yönelik empati sahibi olabilirsiniz. Duygularınızı akılcı ve objektif bir biçimde değerlendirmeniz güç olabilir. Sanatçı yanınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hayal gücünüzün zenginleştiği bir dönem. Ancak diğer taraftan da fazla hayal kurup, aşırı fantezilere dalmaktan gerçekleri tüm açıklığı ile görmeniz zorlaşabilir. Genel olarak kurduğunuz ilişkilerde açık ve net bir tutum takınmakta zorlanabilirsiniz. Yanılsamalar ve kendini aldatmak bu transitin muhtemel niteliklerinden biridir. Strese girerseniz günlük hayatın dertlerinden ve sıkıntılardan kaçmak, uzaklaşmak için alkol veya rahatlatıcı, sakinleştirici tıbbi çareler bulmaya yönelebilirsiniz.

Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler