Ana SayfaYaşamYemekteyiz Yarışmasının Bu Hafta Yarışmacıları Kimler?

İlgili Postlar

Yemekteyiz Yarışmasının Bu Hafta Yarışmacıları Kimler?

TV8 ekranlarında birbirinden farklı olaylara ve lezzetlere tanık olunduğu ve her hafta farklı kişiliklerin denk gelindiği Yemekteyiz programında bu hafta neler yaşanacak? İlk gün kim yarıştı? İzleyenleri nasıl bir hafta bekliyor? Neden yeni bölümleri yayınlanmadı? Bu hafta 2 gün geç başlayan Yemekteyiz yarışmasında bir ilk yaşanacak. Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanan yarışma, pazar gününe kadar devam edecek. Gelecek hafta ise yarışma yine pazartesiden itibaren tv8 ekranlarında 15:15 saatinde başlayacak.

Neden yeni bölümleri yayınlanmadı?

Pazartesi, Salı günü yarışmanın ekranda olmaması nedeniyle bu hafta yeni bölümlerin yayınlanmayacağını düşünmüştü izleyiciler ancak günü kaydırılsa da yeni bölümler dün (9 ocak) başladı.

İlk gün kim yarıştı?

İlk gün yarışmacısı Dimitra İçyüz’dü. 58 yaşında, Ankaralı bir ev hanımı olan Dimitra İçyüz, 41 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Uzun yıllar restoran işleten Dimitra hanım daha sonra kendisini çocuklarına adamış. Dobra ve eğlenceli bir yapısı var. Dimitri Hanım’ın menüsü gelen olarak düşük puanlar aldı ve çok eleştirildi.

Dimitra Hanım’ın menüsünde; Muradiye çorbası, ıspanaklı çıtır börek, avakado salatası, püreli dana rosto, basmatı pilav ve tatlı olarak da gelin pastası yer aldı.

2. gün yarışmacısı ise Gökçe Güler oldu. 24 yaşında ve fizyoterapist olan Güler, aslen Makedonyalı ve 2 aylık evli. Eşi ile birlikte aynı hastanede çalışıyorlar.

Haftanın son günü genellikle yarışmacıların hiç denk gelmek istemediği bir gündür desek yeridir. Cuma günü yarışacak olan 3. gün yarışmacısı ise Yılmaz Karadaş. 46 yaşındaki Yılmaz Bey apartman görevlisi olarak çalışıyor. Aslen Zonguldaklı olan yarışmacı 30 yıllık evli ve 2 çocuk babası. Boş zamanlarında örgü örmeyi ve canı sıkılınca zil takıp oynamayı seviyor

4. gün henüz menüsü açıklanmayan yarışmacılardan biride İclal Aslan yarışacak. İclal Hanım 40 yaşında. Şanlıurfalı ve 20 yıllık evli ve 2 çocuğu var. Esnaflık yapan İclal çiğ köfte dükkanı işletiyor. Doğrucu olduğunu söylüyor.

Haftanın son günü 5. gün yarışmacısı kim?

Haftanın tüm stresini üzerinde taşıyacak yarışmacı, 5. gün yarışmacısı ise Hasan Mert Tüysüz yarışacak. Hasan Bey bekar. Aslen Giresunlu ve ailesiyle birlikte yaşıyor. 23 yaşındaki Hasan Bey kendi mağazasında çalışıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler