Ana SayfaYaşamBoğa Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

İlgili Postlar

Boğa Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

Yeni yılın ilk günlerinde tüm burçlar yeniliklere adapte olmaya çalışırken, herkes kendi burcunun karşılaşacaklarını merak etmeye başladı. Peki, Boğa burçlarını neler bekliyor? Boğa burcu bu hafta neler yaşayacak? Yaşadıklarının etkilerini nasıl hissedecek, hangi gelişmeler ile şaşıracaklar? Boğa burçları için haftalık burç yorumunu Türkiye’nin en başarılı astrologlarından biri olarak nam salan Nuray Sayarı yorumladı. İşte 14-20 Ocak Boğa burcu haftalık yorumu…

Boğa burcu 2019 yılı yorumu

Boğa Burcu Haftalık Yorumu

Sevgili Boğalar farkedilme haftasındasınız. İşinizde, ilişkinizde önemsenecek, değer göreceksiniz. Acılar bitecek, aşk hayatınızda, evliliğinizde yaşanmış tüm sorunları problemleri karşıklı aynı fikirde olduğunuzu farkederek çözeceksiniz. İşinizde önemli bir fırsat yakalayacaksınız. Aşk hayatınızdaki sorunlarınız için biraz daha zaman. Kırgınlıklarınızı geçmişte bırakın. İşsiz bir boğaysanız yeni iş imkanları yakalayacaksınız. İş kariyer konusunda size yeni sorumluluklar verilebilir. Fazla yağlı yiyeceklerden kaçının, karbonhidrattan kaçının. Çok kuralcı  bir anne baba olmayın. Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, iş hayatınızdan kazandığınız gelirler, grup aktiviteleri ön planda olacak.

Koç Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak

Odak noktanız iş hayatından arkadaşlarınıza kaymaya başlayacak, daha çok sosyalleşebilecek, yeni arkadaşlar edinebilecek, arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebileceksiniz. Yeni farklı, değişik gruplarla sık sık bir araya gelebilirsiniz bu bir aylık süreçte. Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek, büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamını içermektedir. Özellikle yurt dışı ile ilgili ticari konularda, eğitimle ilgili konularda bunu etkileri çok daha net hissedebilirsiniz.

Sorumluluklarınızdan kaçmayın

Bu dönem yurt dışı ile ilgili ticari bir takım girişimleriniz olacaksa tüm planlarınızı ve projelerinizi yeniden ve yeniden değerlendirin. Kimsenin ipiyle kuyuya inmeyin. Tamamen aldatıcı ve illüzyon olabilir ve hedefinizden şaşabilirsiniz. Eğitimle ilgili konular ve sınavlar içinde aynı şey geçerli, her şeyi en doğru şekilde yaptığınıza emin olun. Ödevlerde ve sınavlarda özellikle. Gereksiz bir öz güven ve aşırı iyimser bir hava ile sorumluluklarınızdan kaçmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler