Ana SayfaYaşamİkizler Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

İlgili Postlar

İkizler Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

2019 yılına girdiğimiz ilk haftalar son derece hareketli bir gökyüzü ile karşıya kalıyoruz. Gökyüzü, burçları nasıl etkiliyor? İkizler burcu, hareketlilikten nasıl etkileniyor? İkizler burnunu neler bekliyor? Ünlü astrolog Nuray Sayarı, İkizler burcu için 14-20 Ocak haftasının yorumunu yaptı. İşte İkizler burcu haftalık burç yorumu…

İkizler burcu 2019 yılı yorumu

İkizler Burcu Haftalık Yorumu

Sevgili İkizler işinizle ilgili önemli kararlar alacaksınız. Gösterdiğiniz sabır sayesinde hedefinize ulaşacaksınız. Özel hayatınızda ise sizi sürprizler bekliyor. Bu hafta hiç bir şey için boşa sabretmediğinizin farkına varacaksınız. Görmek istediğiniz değeri bu hafta eşinizden, partnerinizden göreceksiniz.Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; yurt dışı, yabancılarla ilişkiler, din, felsefe, hayatın anlamı, hukuksal konular üzerine olacaktır. Bu bir aylık süreçte yurt dışı seyahatleri planlayabilir gidebilirsiniz.Özellikle tanıtım, reklam, organizasyon işleri yapanlar bu bir aylık süreçte oldukça yoğun olabilecekler, hukuksal konuları olanlar bu ay önemli davalarınız sonuçlanabilir, önemli mevki, statü sahibi kişilerden önemli güzel destekler alabileceğiniz keyifli bir döneme giriş yapıyorsunuz.

Eşeğinizi Sağlam Kazığa Bağlayın

Farklı kültürler, farklı inançlar, farklı yaşam şekilleri üzerine araştırmalar yapabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz. Üniversite eğitimi, sınavlar konusunda da destekleyici bir süreçte olabileceksiniz. Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek, büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamını içermektedir.Özellikle iş ortaklıkları, evlilik, ilişkiler ve kariyer alanında deneyimleyebilirsiniz bunu. İş konularında aşırı, gereksiz bir iyimser hava ile risk alabilirsiniz, ama almayın. İş değiştirmek için pek uygun bir süreçte olmayacaksınız. İş konularında çok ciddi bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz, eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın ve kimseye güvenmeyin. İş konusunda güvendiğiniz kişiler ciddi hayal kırıklığı yaşatabilirler.

Güven Duygunuz Test Edilecek

Aynı şekilde evlilik ve ortaklıklarla ilgili konularda da durum pek parlak değil. Ummadığınız tepkiler ve durumlar meydana gelebilir. Güven duygunuzun test edileceği bir döneme giriyorsunuz. Bu dönem büyük hayaller kurarak ortaklıklar kurmak, imzalar atmak içinde ne yazık ki doğru bir zaman değil. Şartlar ve koşulların her an değişebileceğini unutmamanızda fayda var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler