Ana SayfaYaşamYengeç Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

İlgili Postlar

Yengeç Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

Bu hafta Yengeç burcu neler yaşayacak? Yengeç burcunu neler bekliyor? Tüm Yengeç burcu hafta boyu nelerle karşılaşacağını merak ederken, ünlü astrolog Nuray Sayarı Yengeç burcu için 14-20 Ocak haftası yorumunu yaptı. İşte Yengeç burcu haftalık yorumu…

Yengeç burcu 2019 yılı yorumu

Yengeç Burcu Haftalık Yorumu

Sevgili Yengeçler, boş vermiş ve kırılgan bir ruh hali içindesiniz bu hafta. Aşk hayatınız büyük bir çıkmazda, artık ayağa kalkın ve istediğinizi alın. Aşk evlilik, anne baba çocuk ilişkilerinde kararlı olun ve kararlı bir duruş sergileyin. Yaşadıklarınızın enerjisinden kurtulamıyorsanız geçmişini bırakın, unutun.

İkizler Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

İş hayatınızda hareketlilik söz konusu olacak

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; ortaklaşa işlerden kazanılan gelirler, primler, burslar, miras, krediler, bankacılık işlemleri ile ilgili olacaktır. Bu bir aylık süreçte kredi çekmek için araştırmalar yapabilirsiniz, ortaklaşa işlerden kazandığını gelirleri arttırmak için çalışmalar yapabilirsiniz, öğrenci iseniz yeni burs başvuruları yapabilir, sponsor görüşmeleri yapabilirsiniz. Başkalarının maddi olanaklarından daha kolay yararlanabilecek, borca ihtiyacınız olduğu anda rahatça destek bulabileceksiniz. Keza vergi işlerinizle ilgilenmek, varsa şirketinizin muhasebesiyle de yakından ilgilenebileceğiniz bir zaman.

Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek, büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamını içermektedir.

Zehirlenmelere karşı da dikkatli olun

Özelikle sağlık, günlük işler, çalışma koşulları, yurt dışı bağlantılı konular, eğitimle ilgili konularda bu etkileri hissedebilirsiniz. İşinizi yaparken veya işinizle ilgili yatırım yaparken oldukça gerçekçi ve ayaklarınızın yere sağlam basmasında fayda var. Sağlıkla ilgili olarak bilmediğiniz etmediğiniz alternatif tıp yöntemlerinden uzak durun, zehirlenmelere karşı da dikkatli olun. İş ve eğitim konularında hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu alanlarda her ne yapıyorsanız sadece kendinize güvenerek yapın. Birlikte çalıştığınız kişiler veya yanınızda çalıştırdığınız yardımcılarınız hayal kırıklığı yaşatabilir.

Tüm Yengeç burçlarına mutlu haftalar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler