Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ, İlk Defa Yeni Filmi Organize İşler'i Anlattı...

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ, İlk Defa Yeni Filmi Organize İşler’i Anlattı…

Kıvanç Tatlıtuğ, ilk defa yeni filmi Organize İşler’i anlattı… Ünlü oyuncu Kıvaç Tatlıtuğ, rol aldığı yeni filmi Organize İşler 2’nin çekimleri hakkında neler anlattı? Film ne zaman vizyona girecek? Çekimler ne zaman bitecek? Çok merak edilen filmde kimler rol alıyor? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy’u Savundu

İki Yeni Proje ile Hasret Bitiyor

Kıvanç Tatlıtuğ, ilk defa yeni filmi Organize İşler’i anlattı… Uzun süredir ekranlardan uzak olan başarılı ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bu sene iki yeni yapımla sevenleri ile buşmaya hazırlanıyor. Fox TV kanalında yayınlanacak Prison Break dizisinin uyarlaması ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu,  Michael Scofield karakterine hayat verecek.

Kıvanç Tatlıtuğ’un bir diğer sürprizi ise 13 yıl aradan sonra ikincisi çekilmeye başlanan Organize İşler 2: Sazan Sarmalı.

Yılmaz Erdoğan’dan Organize İşler Açıklaması! İşte detaylar…

Kıvanç Tatlıtuğ, İlk Defa Yeni Filmi Organize İşler’i Anlattı…

Yönetmenliğini, senaristliğini ve aynı zamanda oyunculuğunu Yılmaz Erdoğan’ın gerçekleştirdiği merakla beklenen Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, film ile ilgili Cengiz Semercioğlu’na konuştu. İşte Semercioğlu’nun yazısının haberimizle ilgili bölümü:

“Kıvanç Tatlıtuğ’u yakalamışken “Organize İşler”in çekimlerinin nasıl gittiğini de sordum… “Son 4 iş günümüz kaldı” yanıtını verdi.Pazar günü Bodrum’dan İstanbul’a dönüyordu Kıvanç ve “Filmdeki son sahneleri bu hafta içinde  tamamlıyoruz” dedi.

Aksiyon sahneleri için Kore’den gelen özel bir ekiple çalışıyorlarmış. O sahneleri ve bazı ufak tefek sahneleri de çektikten sonra filmi tamamlayacaklarmış. Yılmaz Erdoğan ve ekip, İstanbul çekimlerinde çok zorlanmışlar ama “Bomba gibi bir film geliyor” dedi Kıvanç Tatlıtuğ…”

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Dev Kadro

Yıldızlar geçidinin yaşandığı filmde  Demet Akbağ, Kıvanç Tatlıtuğ, Ata Demirer, Ekin Türkmen, Bensu Soral ve Demet Evgar gibi ünlü isimler yer alıyor.

2 milyon 618 bin 244 kişi tarafından izlenen Organize İşler’den 14 yıl sonra gelen serinin ikinci filminde, Kıvanç Tatlıtuğ’un bir horoz dövüşçüsünü canlandırırken, Tatlıtuğ’a Bensu Soral’ın eşlik edeceği belirtiliyor. Ezgi Mola’nın ise Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği Asım Noyan karakterinin sevgilisini oynayacağı konuşuluyor.

Vizyon Tarihi Belli Oldu

İzleyiciler tarafından dört gözle beklenen film, 4 Ocak 2019‘da vizyona girecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler