Ana SayfaÜnlülerSon Dakika: Talat Bulut'un Taciz Davasında Flaş Gelişme! 'Takipsizlik' Kararı Çıkmıştı...

İlgili Postlar

Son Dakika: Talat Bulut’un Taciz Davasında Flaş Gelişme! ‘Takipsizlik’ Kararı Çıkmıştı…

Son Dakika: Talat Bulut’un Taciz Davasında Flaş Gelişme! ‘Takipsizlik’ Kararı Çıkmıştı… Talat Bulut’un taciz davasında çıkan ‘takipsizlik’ kararına itiraz edilmişti. Mahkeme, yine karar verdi. Mahkemenin itiraza kararı ne oldu? Talat Bulut hakkındaki taciz davasındaki flaş gelişme nedir? Detaylar haberimizde…

Yasak Elma’da Talat Bulut Krizi Devam Ediyor!

Talat Bulut’un ‘takipsizlik’ kararına edilen itiraza yanıt geldi

Yasak Elma dizisinde başrol olarak yer alan usta oyuncu Talat Bulut, set çalışanı Özge Şimşek tarafından kendisini taciz ettiği iddiaları ile gündeme gelmişti. Özge Şimşek, Talat Bulut’un kendisini taciz ettiğini iddia ederek mahkemeye başvurmuştu. Taciz iddiası ile Talat Bulut hakkında soruşturma başlatılmıştı. Yapılan soruşturma neticesinde Talat Bulut hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı tarafından ‘takipsizlik kararı verilmişti.

Talat Bulut Kimdir?

Mahkeme Talat Bulut için kesin kararını verdi

Özge Şimşek’in avukatı Sibel Önder, ‘takipsizlik’ kararının ardından Bakırköy 1. Sulh Ceza Hakimliği’ne giderek karara itiraz etti. Talebi değerlendiren hakimlik 14 Ağustos 2018’de görülen duruşmada kovuşturmaya yer olmadığına dair kararın delillere, oluşa, eylemin niteliğine, ve hukuka uygun olduğu gerekçesiyle reddetti. Mahkeme, bu kararının kesin olduğunu kaydetti.

Talat Bulut’un avukatı basın açıklaması yaptı

Talat Bulut’un avukatı Ahmet Avşar karar, kararın ardından basın açıklaması yaparak, “Bu çerçevede, bahse konu yamalı iddiaların ve tarafların ve taraf beyanlarının içeriğini bilmeksizin müvekkil kişilik hakkını hiçe sayarak; değer yargısı, eleştiri, düşünce ve ifade özgürlüğü sınırlarını aşan hakaret, yanıltıcı ve soruşturmayı etkilemeye yönelik beyan ve açıklama içeren tüm açıklamaların sahipleriyle ve ekli “itirazın reddine ilişkin kesin karara” rağmen saldırganlıklarını sürdürmede ısrarcı kimselerle hukukun tanıdığı olanaklar ölçüsünde ve yasal zeminde hesaplaşılacağı bilinmelidir.” diye konuştu.

Talat Bulut’tan karar sonrası ilk açıklama

İddialar nedeni ile aylardır sıkıntılı günler yaşayan ve sonunda aklanan Talat Bulut ise, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Yeni bir gün başladı dostlar. Karşı taraf itiraz etti. Mahkeme reddetti! Geride bıraktıkları, biriktirdikleri kalabalık… Benim için kalan ‘komu oyuna’ sesleniyorum; ara verdiğimiz güzel günlerimiz için, hepimizden hepimize merhaba!” şeklinde ifadelere yer verdi.

Son Dakika: Talat Bulut’un Taciz Davasında Flaş Gelişme!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler