Ana SayfaÜnlüler54 yaşındaki Yonca Evcimik'in bikinili pozu sosyal medyayı salladı

İlgili Postlar

54 yaşındaki Yonca Evcimik’in bikinili pozu sosyal medyayı salladı

54 yaşındaki Yonca Evcimik’in bikinili pozu sosyal medyayı salladı… Yıllara meydan okuyan ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozu ile gençlere yaş çıkarttı. Yonca Evcimik’in bikinili pozu haberimizde…

Yonca Evcimik’ten Şaşırtan İtiraf: Erkekler, Kadınlarla Başa Çıkamayınca Eşcinsel Oluyor…

Yonca Evcimik’in bikinili pozu sosyal medyayı salladı

90 yılların en popüler isimlerinden, günümüzde hala daha şarkıları ve dansları ile dikkat çeken ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından bikinili bir pozunu paylaştı. Plajda güneşlenirken çektiği pozunu hesabından paylaşın Evcimik, yıllara meydan okuduğunu kanıtladı. Yonca Evcimik’in bu pozunu görenler, genç kızlara taş çıkarttığı yorumlarında bulundu.

Yonca Evcimik Kimdir?

İşte Yonca Evcimik’in bikinili pozu

Son dönemlerde açıklamaları ile dikkat çeken Yonca Evcimik, son olarak erkekler ve kadınlar hakkında yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. Evcimik, “Valla bu kadınların suçu değil, erkeklerin suçu, kaldıramıyorlar. Bunun okumuşlukla alakası yok. Erkek egosuyla ilgili bir şey. ‘Ben nasıl başa çıkacağım bu kadınla’ diye düşünüyor belki. Haksız da sayılmazlar. O yüzden hepsi de gay oluyor, ne fena.” diye konuşmuştu. Aşk konusuna da değinen Evcimik, “Aşk insanı darmaduman eden bir şey. İçimde kelebekler uçuşmaya başladığında ben ne kadar doğru hareket ediyorum bilmiyorum, tartışılır. Bugüne kadar yaptıklarımdan çok doğru hareketler yapmadığım aşikar. Ne yapalım, olacaksa yine olacak. Kelebekler başladı, pır pır pır dolanıyorlar.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler