Ana SayfaÜnlülerKıvanç Kasabalı: Baba olmak en çok gurur duyduğum şey:

İlgili Postlar

Kıvanç Kasabalı: Baba olmak en çok gurur duyduğum şey:

Oyuncu Kıvanç Kasabalı, eşi Sedef Avcı ile evliliğini ve babalık konusundaki duygularını dile getirdi. İşte oyuncunun yaptığı açıklamalar.

Son olarak Yasak Elma dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Kıvanç Kasabalı, Sedef Avcı ile hayatını birleştirerek mutlu bir yuva kurmuştu. Çift çocuk sahibi de olurken Kıvanç Kasabalı baba olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Çift özellikle evlilik sonrasında mutlu ve mütevazi yaşamları ile dikkat çekerken röportajdaki açıklamalar da bu yönde oldu.

Kıvanç Kasabalı eşiyle AVM’de görüntülendi!

“Baba olmak çok farklı”

Baba olduktan sonra hayata çok daha farklı bir açıdan bakmaya başladığını söyleyen Kıvanç Kasabalı¸ “İnsanın belli bir yaştan sonra istekleri ve hayata bakışı çok daha net oluyor. Çok dalgalı bir yaşantım yoktu zaten ama evlenmek ve baba olmak apayrı bir dönemin kapılarını açtı. Artık daha farklı bir pencereden bakıyorum hayata.” Dedi.

Sedef Avcı kimdir?

“Bu başarıyı beklemiyordum”

Yasak Elma dizisindeki karakterinin kendi karakterinden çok farklı olduğunu ve bu bakımdan farklı bir rol olması nedeniyle istekli bir şekilde rolü kabul ettiğini söyleyen Kıvanç Kasabalı, daha önceki deneyimlerinde böyle bir rolde oynamadığını da ekledi. Dizi ile yakaladıkları başarıları tahmin dahi edemediklerini söyleyen Kıvanç Kasabalı, “Yasak Elma”ya başlarken ben bile bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum. Günümüzde bir projenin tutması epey zor ve önümüzü görmek gittikçe imkansızlaşıyor. Neyse ki ben en başından beri enerjisi yüksek olan bir işin içindeyim ve bu da ekrana, dolayısıyla seyirciye yansıyor.” dedi.

Kıvanç Kasabalı kimdir?

“Baba olmanın tam yaşıymış”

43 yaşında olan oyuncu 39 yaşında baba olma sevincini yaşadı. Baba olmadan önce geç kaldık şeklinde düşünceleri olduğunu söyleyen Kıvanç Kasabalı, fakat çocuk sahibi olduktan sonra aslında tam da zamanı olduğunu düşündüğünü belirtti. Çocuğuyla vakit geçirmekten dolayı son derece mutlu olduğunu da belirten ünlü isim eşiyle de mutlu bir evlilik sürdürdüklerini ifade etti.

Babalık neleri değiştirdi?

Baba olduktan sonra çocuğuna yönelik daha farklı düşünmeye başladığını söyleyen Kıvanç Kasabalı, hiçbir anı kaçırmamaya çalıştığını ve çocuğuyla olabildiğince fazla zaman geçirmeye çalıştığını ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler