Ana SayfaÜnlülerKış Güneşi krizi bitmiyor! Niran Ünsal küplere bindi!

İlgili Postlar

Kış Güneşi krizi bitmiyor! Niran Ünsal küplere bindi!

Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkılar albümü için Niran Ünsal ile Hande Yener arasında yaşanan Kış Güneşi şarkı krizi, iftar programında da tekrarlandı.

Yıldız Tilbe’nin 40 şarkıcı ile bir araya gelerek organize ettiği etkinlikte her şarkıcı bir Yıldız Tilbe şarkısı seslendir. Fakat Hande Yener ile Niran Ünsal arasında yaşanan anlaşmazlık sonrasında iki şarkıcı da aynı şarkıyı farklı versiyonlarla söyledi. Kış Güneşi adlı şarkıyı söyleyen iki şarkıcı, albümde bu şekilde yer alırken geçtiğimiz akşam düzenlenen bir iftarda yaşanan olaylar krizi tekrar gündeme getirdi.

Yıldız Tilbe albümüyle rekor kırdı!

Kış Güneşi Krizi Tekrar Patlak Verdi

Yıldız Tilbe albümdeki şarkıcılar için özel olarak iftar organizasyonu düzenledi. Merve Özbey, Mabel Matiz, Koray Avcı, Cem Belevi, Derya Uluğ, Elif Kaya, Emrah Karaduman, Selim Çaldıran, İlyas Yalçıntaş, Niran Ünsal, Asil Gök ve Bahadır Tatlıöz’ün katılım gösterdiği gecede sanatçılar albüm şarkılarını da seslendirdi.

Gecede şarkı söyleyen isimlerden birisi de Niran Ünsal oldu. Sanatçı sahneye çıktıktan sonra şarkı da başlatılırken şarkının Hande Yener tarafından söylenen versiyon olduğu ortaya çıktı. Bu durum üzerine sinirlenen Niran Ünsal olaya müdahale etti. Müdahaleler sonrasında şarkının Niran Ünsal tarafından söylenen versiyonu çalındı ve şarkıcı sahnede şarkısını tamamladı.

Yıldız Tilbe’nin iftarına Aleyna Tilki uzaktan katıldı!

“Kimseye karışmadım”

Gecede albüm ile ilgili değerlendirme yaparak tüm şarkıcılara teşekkür eden Yıldız Tilbe, şarkı seçiminde kimseye müdahale etmediğini söyledi. Tilbe, “Bu albüm insanların son 25 yılını kaplıyor. 1994’den 2018’e kadar yazdığım ve okuduğum parçaların hepsi var. Bu albümde her insanın kendinden bir parça bulduğu şarkılar yer alıyor. İnsanların hayatında daha önceden yeri olan şarkılar olduğu için bu kadar satıldı. Bu şarkıları farklı sanatçıların, yeni sanatçıların söylemesi çok güzel oldu. Çünkü bir yemeği herkes yapar ama herkes farklı yapar. Bu yüzden bu kadar çok sevildi. Aleyna süper, Merve olağanüstü, Ferhat Göçer süper, hepsi çok güzel okudu. Teşekkür yetmiyor herkes istediği şarkıyı seçti, kimseye karışmadım. Bazı şarkıları iki kişi seçti ona da karışmadım. Diğer albüm için 300 şarkım var. 39’u seslendirildi. Ajda Pekkan, ‘Kış Güneşi’ şarkısını istedi. Niran ve Hande de okuyunca ilk albümde olmak istemedi. Ama bir dahakinde olur diye tahmin ediyorum. Beni sevdiğini düşünüyorum” dedi.

Yıldız Tilbe kimdir?

Niran Ünsal kimdir?

Handa Yener kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler