Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe'nin iftarına Aleyna Tilki uzaktan katıldı!

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe’nin iftarına Aleyna Tilki uzaktan katıldı!

Yıldızlı Şarkılar albümü ile müzik dünyasında büyük bir yer bulan Yıldız Tilbe, albümdeki sanatçılar için iftar düzenledi. Albümdeki isimlerin büyük bir bölümü iftara katılım gösterdi.

Baltalimanı’nda verilen iftara Yıldız Tilbe’nin sanat camiasından arkadaşları da katılırken geceye uzaktan görüntülü olarak bağlanan Aleyna Tilki damga vurdu.

Aleyna Tilki Almanya’da esiyor

Yıldız Tilbe ile telefonda görüştü

Yemeğe katılamayan Aleyna Tilki’nin Yıldız Tilbe hayranlığı bilindiği gibi telefon ile görüşme yapmak isteyen genç şarkıcı, Yıldız Tilbe ile görüntülü olarak görüşerek tebriklerini iletti. Aleyna Tilki’nin çalışmaları nedeniyle Amerika’da olduğu öğrenilirken Yıldız Tilbe’nin bu jestten dolayı çok mutlu olduğu öğrenildi.

“Geleceği parlak”

Telefon görüşmesinden sonra konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini aktaran Yıldız Tilbe “Ona çok yakıştı. Bekliyordum Aleyna’dan böyle bir şey. Çok başarılı. Ülkemizi yurt dışında temsil edeceğine inanıyorum ve etmesini istiyorum” dedi.

Aleyna Tilki ile Yıldız Tilbe’nin görüşme anı ise şöyle;

Yıldız Tilbe’nin iftarında kimler var?

Yıldız Tilbe’nin iftarına albüm çalışmasında da yer alan Merve Özbey, Mabel Matiz, Koray Avcı, Cem Belevi, Derya Uluğ, Elif Kaya, Emrah Karaduman, Selim Çaldıran, İlyas Yalçıntaş, Niran Ünsal, Asil Gök, Bahadır Tatlıöz katıldı. Albümde yer almayan ve iftarda yer alan sanatçılar ise şöyle; Rober Hatemo, Aslı Hünel ve Suat Suna. Yemekte yer alan Polat Yağcı, Samsun Demir, Ahmet Çelenk ve Şemsettin Göktaş ise oldukça dikkat çekti. Camianın en önemli isimleri de katılım göstererek Yıldız Tilbe’ye destek verdi. Gecede bazı sanatçılar sahne de aldı.

Yıldız Tilbe kimdir?

Aleyna Tilki kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler