Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 52. Bölüm Ön İzleme Yayında! Gökhan Özoğuz Dizinin Kadrosuna Dahil...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 52. Bölüm Ön İzleme Yayında! Gökhan Özoğuz Dizinin Kadrosuna Dahil Oluyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 52. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Pembe, çocukluğunda yaşadığı kötü anıları anlatır. Firuzan, bebeğini doğrur. Ama Tayyar gelip İstanbul’da onu bulur. Betül, Derya’yı yerin dibine sokar. Musa, Derya’yı zorla arabasına bindirmeye çalışırken annesi onun yardımına yetişir. Musa’ya, kaybedecek bir şeyi olmayan birinden korkmasını söyler ve ondan kızını bırakmasını ister. Kırmızı Oda 52. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Gökhan Özoğuz dizinin kadrosuna dahil oluyor.

Gökhan Özoğuz Kimdir?

Cuma Dizileri 2021

Gökhan Özoğuz Dizinin Kadrosuna Dahil Oluyor!

Kırmızı Oda 52. bölüm ön izlemesinde; Gökhan Özoğuz, dizinin kadrosuna dahil oluyor. Ünlü popçu dizide Dara karakterini canlandıracak.

İşte Kırmızı Oda 52. bölüm ön izlemesi…

KIRMIZI ODA 51. BÖLÜM ÖZETİ!

Pembe, çantasındaki silahı çıkarıp masanın üzerine koyar. Doktor hanım, neler olduğunu anlamak için silahı alıp masanın diğer ucuna koyar. Pembe, kocasını aldattığını ve ölmeyi hak ettiğini söyler. Doktor hanım ona neden böyle düşündüğünü sorar.

Pembe, kocası tarafından aldatıldığını öğrenir. Bünyamin ise, onun kendisini takip ettiğini anladıktan sonra onu döver ve eşyalarını toplayıp çocuklarını da alıp annesinin evine gitmesini ister. Pembe, annesinin evine yerleşir. Sinan, Pembe’nin oğluyla yakından ilgilenir ve ona her gün ders çalıştırır.

Sinan, Pembe’den hoşlanmaya başlar. Pembe de, hayatında ilk kez duyduğu iltifatlardan etkilenir. Bunları anlatan Pembe, doktor hanıma onunla aralarında bir şey geçmediğini ama, beyin olarak kendisini kocasını aldatmış gibi hissettiğini söyler. Seans bittikten sonra doktor hanım Pembe’ye silahı geri vermez.

Onun güvendiği birine bu silahı verebileceğini söyler. Keklik, annesinin İstanbul’daki ilk gününü anlatır. Firuzan, İstanbul’a geldiği gün tüm parasını kaptırır. Aç ve susuz kalır. Hava kararınca da bir camiye sığınır. O gün bebeğini düşürme tehlikesi geçirip sokaktaki insanlar yardım ister.

Derya, Musa’nın boşanacağına inanmaz. Ondan ayrılmak ister. Musa, Derya’yı kaybetmek istemez ve onu kendisiyle görüşmeye ikna eder. Deniz’de, ablasıyla Barlas’ın arasını yapmaya uğraşır. Barlas, Derya’yı yemeğe götürmek ister. O Musa’dan telefon beklediği için kabul etmez.

Ama Musa, iş yemeğinde olduğunu söyleyip yemeği iptal eder. Öyle olunca Derya, Barlas ve Deniz ofiste yemek yer. Derya’nın telefonu yüzüne kapattığını hazmedemeyen Musa, ofise gelir. Barlas’ı Derya’nın yanında görünce kıskanır ve ona kendisini Derya’nın sevgilisi olarak tanıtır.

Deniz, Betül’le konuşup onun kocasından boşanmayacağını öğrenir. Musa, o günden sonra daha sık ofise gelir. Bir seferinde neredeyse Betül’e yakalanma tehlikesi geçirir. Betül, Derya’nın yanına gelip ona kocasının kendisini aldattığını Musa’yı biriyle görüp görmediğini sorar.

O da görmediğini söyler. Ertesi gün Betül, Derya’nın kapısını çalıp kocasının kendisini onunla aldattığını bildiğini söyler.

Kırmızı Oda 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derya’nın Yardımına Annesi Yetişiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler