Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Miço İle Cemre'nin Nasıl...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Miço İle Cemre’nin Nasıl Öldüğünü Anlatıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 32. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sefer, babasıyla çocukluğundan beri süre gelen sorunlar yaşadığını anlatır. Nihal, bazı ailelerin çocuk sahibi olmaması gerektiğini söyler. Sadi, Abdullah’a nasıl yakalandıklarını ve ondan gördükleri işkenceleri anlatır. Kırmızı Oda, 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sadi, Miço ile Cemre’nin nasıl öldüğünü anlatıyor.

Cuma Dizileri 2020

Sadi, Miço İle Cemre’nin Nasıl Öldüğünü Anlatıyor!

Kırmızı Oda 32. bölüm 2. fragmanında; Sadi, Miço ve Cemre, birbirlerinden ayrılmamak için söz veriyor. Ancak, Miço ile Cemre ölüyor. Sadi, doktor hanıma zorlansa da onların nasıl öldüğünü anlatıyor.

İşte Kırmızı Oda 32. bölüm 2. fragmanı…

KIRMIZI ODA 31. BÖLÜM ÖZETİ! 

Nihal, bir hafta boyunca tam üç kez daha bayılır. Sefer, karısının başından bir an olsun ayrılmaz. Seansa ilk Nihal hanım girer. Nihal, çok kötü bir çocukluk yaşamıştır. Annesi onu, zengin biriyle evlendirip onun ve kendi hayatlarını kurtarması için büyütür.

Nihal’in babası tüm maaşını at yarışlarına verir. Eve icra gelip, tüm eşyalarını götürür. Nihal’in erkek kardeşi ise, hep ihmal edilen bir çocuk olur. Annesi elline geçen ilk parayla kızına yeni kıyafetler alır ve onu güzellik yarışması için hazırlar. Nihal, tüm bunları düşünür. Ama doktor hanıma anlatamaz.

Ona sadece, peri masalı gibi bir evliliğinin olduğunu söyler. Doktor hanım, ona sorduğu sorulardan eşinin eve gelir gelmez, çalışma odasında vakit geçirdiğini öğrenir. Sefer, doktor hanıma eşiyle hiç ortak noktalarının olmadığı için kendisini çalışma odasına kapattığını, ancak o hastalanınca yanında olduğunu söyler.

Doktor hanım, Nihal’in onun ilgisine aç olduğu için hastalandığını söyler. Bundan sonra, ortak zevkleri olmasa da daha çok birlikte vakit geçirmesini tavsiye eder. Sadi, Abdullah tarafından nasıl zorla dilencilik yaptığını anlatır. Emre, Sadi’ye okuma yazma öğretir. Miço, Emre ve Sadi, birlikte oradan kaçmayı planlar.

Yalandan bir kavga çıkarıp kapatıldıkları yerin anahtarını alırlar. Gece yarısı kaçmak için harekete geçtiklerinde yakalanırlar. Miço ile Emre, Abdullah ve adamlarından çok dayak yerler. Sadi, onlara yardım dahi edemez. Emre’nin kız olduğu da dayak sırasında ortaya çıkar. Bir hafta boyunca hiç panik atak geçirmeyen Sadi, bunları anlattıktan sonra fenalaşır.

Kırmızı Oda 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sefer Babasıyla Yaşadığı Sorunları Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler