Ana SayfaDizilerBu Haftaki İbo Show Konukları Kimler?

İlgili Postlar

Bu Haftaki İbo Show Konukları Kimler?

Her Cumartesi akşamı saat 20:00’da Star Tv’de yayınlanan ve seyircileri ekran başına kilitleyen İbo Show, yine keyif dolu bir bölümle ekrana gelecek. Yayınlandığı günden bu yana Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen İbo Show, 10 Nisan’da yayınlanacak olan yeni bölümünde yepyeni konuklarıyla ekrana gelecek. Peki bu haftaki İbo Show konukları kimler?

İbo Show Finalmi Yapıyor…

Geçmiş dönemde uğradığı bir silahlı saldırı sonrasında sahnelre ve televizyonlara veda etmek zorunda kalan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses,  9 yıl gibi uzun bir dönemden sonra bir ekran klasiği olan müzik programı İbo Show ‘la tekrar yayın hayatına merhaba demişti.

İbo Show ‘da Yer Kavgasında Flaş Gelişme!

Fakat çok kısa süre sonunda büyükce bir başarı elde edip de yüzleri gülümseten İbo show, reyting kurbanı oldu. Reytingleri aynı gün Star Tv ‘de yayınlanan rakipleri yüzünden zaman geçtikçe düşmeye başlayan İbo Show’un, final yapacağı öne sürüldü.

İbo Show Reytinglerde 8. Sıraya Kadar Düştü…

Star Tv televizyonlarının cumartesi geceleri yayımlanan eğlence programı, aynı gün seyirci huzuruna çıkan rakipleri; Kuzey Yıldızı, Gönül Dağı, Kardeşlerim gibi çok güçlü projeler sebebiyle oluşan reytinglerde 8. sıraya kadar indi. Patronlara yaşatmış olduğu hayal kırıklığı sebebiyle İbo Show un, finale ulaşacağı kulislerde konuşuluyor.

Bu konu hakkında kanal yönetim birimi ve sanatçı İbrahim Tatlıses’ten henüz herhangi bir açıklama gelmezken, İbo Show fanatikleri ortaya çıkan bu iddia ile hüsrana uğradılar.

Bu Haftaki İbo Show Konukları Kimler?

İbrahim Tatlıses‘in sunuculuğunu üstlendiği, yayınlandığı günden beri Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan İbo Show, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde Ziynet Sali, Fettah Can, Bilal Sonses ve Yavuz Seçkin’i konuk ederek unutulmaz bir geceye imza atacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler