Ana SayfaÜnlülerKırılmasınlar Diye İnsanların Soyadlarını Alıp Duruyorum!

İlgili Postlar

Kırılmasınlar Diye İnsanların Soyadlarını Alıp Duruyorum!

Kırılmasınlar diye insanların soyadlarını alıp duruyorum! Yasemin Şefik ile İki Koltuk isimli radyo programına sevgilisi Levent Dörter ile birlikte katılan Dilan Çıtak, çok konuşulacak sözlere imza attı. Dilan Çıtak evlenmeyi düşünüyor mu? Babası İbrahim Tatlıses’den çekiniyor mu? Kardeşi İdo Tatlıses’i neden kıskanıyor? İşte tüm bunlar ve haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Dilan Çıtak: Kimsenin adıyla prim yapmaya ihtiyacım yok

Kırılmasınlar diye insanların soyadlarını alıp duruyorum!

Kırılmasınlar diye insanların soyadlarını alıp duruyorum! Türkiye’nin en ünlü türkücülerinden birisi olan İbrahim Tatlıses’in kızı olduğunu açıklayarak müzik ve magazin dünyasında ismini duyuran Dilan Çıtak, çok özel açıklamalarda bulundu.

Best FM radyosunda gerçekleşen Yasemin Şefik ile İki Koltuk isimli programa yanında sevgilisi Levent Dörter ile birlikte katılan Dilan Çıtak, bakın neler anlattı…

Dilan Çıtak kimdir?

Kırılmasınlar Diye İnsanların Soyadlarını Alıp Duruyorum
Kırılmasınlar Diye İnsanların Soyadlarını Alıp Duruyorum

Kontrol amaçlı yanımda oluyor!

Kendisine yöneltilen”Sevgilini her yere götürür müsün?” sorusunu yanıtlayan Dilan Çıtak, “Ben patavatsızlık yapabiliyorum bazen. Kontrol amaçlı yanımda oluyor. Tamamen teoride güvenlik, yani ağzımdan çıkacak kelimenin güvenliğini koruyor Levent. Tabii işin esprisi, o kadar da değil” diyerek esprili bir dille yanıt verdi. 

Rica eden varsa yine eklerim

Evlilik sinyalleri veren Dilan Çıtak’ın, Yasemin Şefik’in sorduğu, “Diyelim ki Levent’le evlendin. Soyadın Dörter mi olacak?” sorusu üzerine, “Evet. Ben de düşünüyorum bu durumu ama ne olacak bilmiyorum. Dilan Çıtak Tatlıses Dörter. Kırılmasınlar diye insanların soyadlarını alıp duruyorum. Rica eden varsa yine eklerim” şeklinde bir cevap verdi.

Zorla açtırıyor bana şarkıları

Dilan Çıtak, kardeşi İdo’ya tam destek verdiğini ifade ederek “Kardeşime destek olmayacağım da kime destek olacağım” dedi.

İdo’nun başarısını kıskandığını söyleyen Dilan Çıtak, “Ben okulunu okudum onun gibi şarkı yapamadım.” diyerek İdo Tatlıses hakkında övgülerde bulundu.

Şarkılarını babasına dinletmekten korktuğunu ifade eden Dilan Çıtak Tatlıses, “Babam çok detaylı dinlediği için ben dinletmek istemiyorum. Zorla açtırıyor bana şarkıları. Çünkü çok eleştiriyor doğal olarak bende korkuyorum ama dediklerini yaptığın zaman da o iş gerçekten oluyor. Bugüne kadar kime şunu yapma, onu yapma dediyse o insanlar hep çok iyi yerlere geldi” şeklinde babasına karşı olan hislerini ifade etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler